İsmail Saymaz'dan olay yorum: "İnşallah bunu da vatandaşlara ödetmezler"

İsmail Saymaz'dan olay yorum: "İnşallah bunu da vatandaşlara ödetmezler"
Gazeteci İsmail Saymaz, Manisa'da CHP'li Saruhan İlçe Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in bakkal bakkal gezerek vatandaşların borçlarını kapatmasını imalı bir dille yorumladı.

Başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) olmak üzere CHP'li belediyelerin korona virüs salgınına destek için başlattığı yardım kampanyaları, "Devlet içinde devlet olmaz" ifadeleriyle engellenmiş ve belediyelere ait hesaplara bloke getirilmişti.

BAKKAL BORÇLARINI KAPATTI

Manisa'da CHP'li Saruhan İlçe Belediye Başkanı Zeki Bilgin ise; Aydınlar, Şatırlar, Hatıplar ve Çaltepe köylerine giderek bakkallara borcu olan vatandaşların borçlarını kendi cebinden ödedi.

İSMAİL SAYMAZ'DAN İMALI YORUM

İsmail Saymaz, CHP'li Bilgin'in bu davranışını göndermeli bir tweetle yorumladı.

İBB ve ABB tarafından yapılan yardımların engellenmeye çalışılmasını atıfta bulunan Saymaz, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

CHP’li Manisa Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, ilçedeki Aydınlar, Şatırlar, Hatıplar ve Çaltepe köylerinin bakkal borçlarını kendi cebinden kapattı. Umarım Manisa Valiliği, “devlet içinde devlet olmaz” diye, bakkal borcunu vatandaştan tahsil etmez.

ekran-alintisi-081.png