İsmet İnönü’nün fotoğrafına ciddiyetsiz denildi. Peki Ecevit ve İnönü’nün bu fotoğrafına ne dersiniz

İsmet İnönü’nün fotoğrafına ciddiyetsiz denildi. Peki Ecevit ve İnönü’nün bu fotoğrafına ne dersiniz
Bir ilköğretim okulu müdürü olan Mehmet Uyar, İsmet İnönü’nün koruma orduları olmadan halkıyla yan yana denize girdiği anları ciddiyetsizlik olarak değerlendirdi. Uyar’ın etrafında koruma orduları olmadan ve çantalarını kendileri taşıyan İnönü ve Ecevit fotoğrafını nasıl yorumlayacağı ise merak konusu oldu.

Alanya’da bir İlköğretim Okulu’nda müdür olarak görev yapan Mehmet U. isimli vatandaş sosyal medya hesabından Türkiye Cumhuriyeti ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’yü hedef alan skandal bir paylaşımda bulundu.

İnönü'nün 1960 yılında Heybeliada'daki halk plajında vatandaşlarla birlikte denize girdiği görüntüyü paylaşan okul müdürü "Devlet yönetmek ciddiyet ister. Lider olmak saygınlık ister. Bir lider de görüntü ve duruş çok önemlidir. Şimdi anlıyorum güzel ülkemin neden yıllarca geri kaldığını. Kimler bizi temsil etmiş. Yazık boşa geçen yıllarımıza" ifadelerini kullandı.

11antalyapaylasim-1.jpg

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı da konuyu Meclis gündemine taşıyarak Milli Eğitim Bakanı’na soru önergesi verdi.

BU FOTOĞRAFI NASIL YORUMLAYACAĞI MERAK KONUSU
Bir devlet adamıyla halkın arada koruma ordusu olmadan yan yana denize girdiği anları ciddiyetsizlik olarak değerlendiren okul müdürüne sosyal medyanın gündemine oturdu. Etrafında koruma ordusu olmadan ve çantalarını kendileri taşıyan İsmet İnönü ve Bülent Ecevit’in bu görüntüsüne ne yorumda bulunacağı ise sosyal medyada merak konusu oldu.

inonu-003.jpg

 

İlgili Haberler