Gökyüzünden yere ördek uçuşuyla indiler. Herkes evlerinin perdesini çekip perde arasından korkuyla seyretti

Gökyüzünden yere ördek uçuşuyla indiler. Herkes evlerinin perdesini çekip perde arasından korkuyla seyretti
Son dönemde görülen meteor yağmurlarına bir yenisi daha eklendi. İspanya'nın Malaga Kenti'nde savaş pilotlarının saldırı anında silah arkadaşlarına hazırladığı pozisyona verilen  ördek uçuşunun bir benzeri meteor yağmuru sırasında yaşandı. Halk evlerine kapandı.

İnanılır gibi değil. Herkes evlerinin perdesini çekip perde arasından korkuyla seyretti

OdaTV''nin haberine göre, İspanya’nın güneyinde Malaga kentinin üzerinde vatandaşlar akşam saatlerinde gökyüzünde ışık huzmeleri gördü. Savaş pilotlarının bombayı bırakacak silah arkadaşlarına hazırladığı pozisyona verilen ördek uçuşunun bir benzeri meteor yağmuru sırasında yaşandı. 

Bir çok vatandaş korkuya kapılarak koşarak evlerine gitti. Durumu polis, itfaiye ekiplerine bildirdi. Bazı kişilerde bu olayı cep telefonlarının kameralarıyla kayıt altına alarak bu anları ölümsüzleştirdi.

Yanlara açılarak uzaktan seçilemeyen üç dört tane hizalı ışık saçan şeyler aşağıya doğru düştükçe görenler gözlerine inanamadı. 
Ayrı ayrı birçok meteorun hızla yere doğru düştüğünü anlayanlar hem panik yaşadı, hemde kayıtlarını sürdürdü.

Meteorların nereye düştüğü konusunda bir açıklama yapılmadı ancak doğa olayıyla ilgili herhangi bir ölüm ya da yaralanma vakası da rapor edilmedi. 

İlgili Haberler