"İsrafı savunmaları büyük hata"

"İsrafı savunmaları büyük hata"
Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü yazısında İBB'nin Yenikapı'da sergilediği ihtiyaç fazlası kiralık araçların AKP tarafından savunulmasına değindi.

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü "Planlasalar bu kadar yanlış yapamazlar" başlıklı yazısında, İBB'nin Yenikapı'da sergilediği ihtiyaç fazlası araçların AKP tarafından savunulmasını değerlendirdi. 

Zeyrek, “Milletvekillerinin lojman, bürokrasinin makam saltanatına son vereceğiz sloganıyla iktidara gelmiş bir partinin mensuplarının ve taraftarlarının, bugün sırf kendi mensupları yapıyor diye böylesine büyük bir israfı savunuyor olmasından daha büyük bir siyasi hata olabilir mi?" ifadelerini kullandı. 

Zeyrek'in yazısının ilgili bölümü şu şekilde;

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ve iştiraklerinde bulunan gereksiz kiralık araçları tespit etmiş. Toplamda bin 247 aracın gereksiz yere kiralandığı anlaşılmış.

Bu araçların iadesiyle yapılacak toplam tasarruf 5 yılda 250 Milyon TL olacakmış. Çok büyük para!

'Milletvekillerinin lojman, bürokrasinin makam saltanatına son vereceğiz' sloganıyla iktidara gelmiş bir partinin mensuplarının ve taraftarlarının, bugün sırf kendi mensupları yapıyor diye böylesine büyük bir israfı savunuyor olmasından daha büyük bir siyasi hata olabilir mi?"