Aytunç Erkin kanlı sicili yazdı. Mavi Marmara'yı unutturmak isteyenlerin canı çok sıkılacak

Aytunç Erkin kanlı sicili yazdı. Mavi Marmara'yı unutturmak isteyenlerin canı çok sıkılacak
Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren Mavi Marmara gemisine saldırısını hatırlatarak sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Erkin, "Kanlı sicili yazdım." dedi.

Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin, "Kanlı sicil" isimli köşesinde bir yazı yazdı. 

Erkin, yazısında Tarihçi-felsefeci-yazar Noam Chomsky''den bir hatırlatma yaparak "Noam Chomsky: ''İsrail’in Mavi Marmara vukuatını hatırlayalım. Bunu Küba yapmış olsa, nükleer savaş çıkardı herhalde. Ne var ki tüm bunlar ABD gibi bir mafya babasının müsaadesiyle yapılıyor. Uluslararası ilişkiler adeta bir mafya tarafından yürütülüyor.'' Kanlı sicili yazdım!" ifadelerini kullandı.

Aytunç Erkin, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Erkin''in paylaşımı şöyle:

"Noam Chomsky: ''İsrail’in Mavi Marmara vukuatını hatırlayalım. Bunu Küba yapmış olsa, nükleer savaş çıkardı herhalde. Ne var ki tüm bunlar ABD gibi bir mafya babasının müsaadesiyle yapılıyor. Uluslararası ilişkiler adeta bir mafya tarafından yürütülüyor.'' Kanlı sicili yazdım!" dedi.

İsrail''in, Gazze''ye insani yardım götüren ve "Rotamız Filistin, Yükümüz Özgürlük" sloganıyla yola çıkan Mavi Marmara gemisine 31 Mayıs 2010''da düzenlediği saldırının üzerinden tam 12 yıl geçti.

İlgili Haberler