İşsiz basketbolcu boksörlüğe heves etti

İşsiz basketbolcu boksörlüğe heves etti
George Floyd'un ölümünün ardından ABD'de ırkçılık karşıtı eylemler yoğun bir şekilde devam ederken son olarak Cleveland Cavaliers forması giyen JR Smith, kamyonetinin camını kırdığını öne sürdüğü bir adamı döverken görüntülendi.

ABD'de George Floyd’un polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybetmesi üzerine ülke genelinde ırkçılık karşıtı eylemler yoğun bir şekilde devam ederken protestolardan tartışma yaratan görüntüler de gelmeye devam ediyor.
Son olarak NBA’de Cleveland Cavaliers forması giyen ve bu sezonu boşta (free agent) geçiren yıldız oyun kurucu JR Smith olay yaratan bir videonun baş aktörü oldu.
TMZ Sports’un yayınladığı videoda 34 yaşındaki basketbolcu arabasına zarar verdiği öne sürülen bir adamı döverken görüntülendi.

AÇIKLAMA YAPTI

Videoda Smith, arabasının camını kırdığı iddiasıyla yakaladığı bir adamı yerde tekmelerken görülüyor. Smith’in arkadaşı olduğu düşünülen birkaç kişi olaya müdahale edince şahış kalkıp kaçmaya başlıyor.
Olayın sosyal medyada ve haber kanallarında gündeme oturması üzerine bir açıklama yapan Smith olayı anlattı ve şu ifadeleri kullandı:
“Küçük beyaz şerefsizlerden biri nereye gittiğini bilmiyordu ve kamyonetimin kahrolasıca camını kırdı. Yakaladım ve k.çına tekmeyi bastım. Bu nefret suçu değil, benimle bir sorunu olmayan kimseyle bir problemim yok. Bu s…. sisteminin sorunu. Olan bu.”

nba7.jpgnba6.jpgnba3.jpgnba5.jpg

nba-1.jpgnba2.jpg