"İşsizlik lüks ve şatafat merakınızın maliyetidir"

"İşsizlik lüks ve şatafat merakınızın maliyetidir"
İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, AKP'nin üretimi ihmal ederek şatafata yöneldiğini belirterek "İşsizlik, lüks ve şatafat merakınızın maliyetidir" açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Adana Milletvekili ve Genel İdare Kurulu Üyesi İsmail Koncuk, Twitter hesabı üzerinden AKP'ye eleştirilerde bulundu.

Genç işsizliğin %26.7 olmasına vurgu yapan Koncuk "Edebali’nin ”İnsanı yaşat ki,devlet yaşasın sözü.” sıkça söylenen, ama gereği yapılmayan, bir veciz söz olarak kalmıştır. İşsizlik, lüks ve şatafat merakınızın maliyetidir" ifadelerini kullandı.

İsmail Koncuk,şu açıklamalarda bulundu:

"Önce insan. AKP ne yaptı? Üretimi ihmal etti. Şatafata yöneldi. Göz boyadı. Şimdi deniz bitti. Genç işsizliğin %26.7 olması bundandır. Bundan sonra,tüm gayret, genç işsizliği azaltmaya yönelik olmalıdır. En radikal kararlar alınmalı ve bu yara kangren olmadan, tedavi edilmelidir.

Türkiye’nin aşsız,işsiz, umutsuz bıraktığı milyonlarca genç ile bir adım ileriye gidecek takati kalmamıştır. Edebali’nin”İnsanı yaşat ki,devlet yaşasın sözü.” sıkça söylenen, ama gereği yapılmayan, bir veciz söz olarak kalmıştır. İşsizlik, lüks ve şatafat merakınızın maliyetidir."

koncuk-ss3.jpgkoncuk-ss33.jpg

İlgili Haberler