İstanbul 30 Kasım 2021 okullar tatil mi? Yarın İstanbul'da okullar tatil mi son dakika

İstanbul 30 Kasım 2021 okullar tatil mi? Yarın İstanbul'da okullar tatil mi son dakika
Özellikle Avrupa yakasında yaşanan lodos ve nedeniyle İstanbul’da yarın okulların tatil olması gündeme geldi. Ülkenin büyük bölümünü etkileyen fırtına yüzünden İstanbul’da yarın 30 Kasım okullar tatil mi sorusunun yanıtı aranmaya başlandı. Peki, 30 Kasım 2021 Salı okullar tatil mi?

Türkiye’nin büyük bir bölümünü etkisi altına alan soğuk hava ile birlikte lodos ve kuvvetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji’den yapılan son açıklamada fırtınanın İstanbul’da 1 Aralık tarihine kadar süreceği ve yetkililerin bu konuda dikkatli olmaları konusunda uyarılar verilmekte. Öğrenciler ise şimdiden İstanbul’da yarın 30 Kasım 2021 Salı okul var mı sorusuna yanıt aramakta.

Son dakika gelen haberler sonrasında şiddetli fırtına nedeniyle İstanbul''da 30 Kasım Salı günü yüz yüze eğitime ara verilirken kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelinde izinli sayılacağı kaydedildi.

İstanbul Yarın 30 Kasım 2021 Salı Okullar Tatil Mi?

Şiddetli fırtına nedeniyle İstanbul''da 30 Kasım Salı günü yüz yüze eğitime ara verilirken kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelinde izinli sayılacağı kaydedildi.