Parkta silahlı saldırı dehşeti! Yaralılar arasında çocuk da var! Kar maskeleri ile geldiler

Parkta silahlı saldırı dehşeti! Yaralılar arasında çocuk da var! Kar maskeleri ile geldiler
İstanbul Beyoğlu'nda kar maskeli kişiler parkta oturan bir gruba silahlı saldırı düzenledi. Silahlı saldırıda 1'i ağır, 1'i de çocuk olmak üzere 4 kişi yaralandı. 

 Kimliği henüz belirlenemeyen kar maskeli 4 kişi parkta oturan gruba, silahlı saldırı düzenledi. Silahlı saldırıda 17 yaşındaki B.K, Fatih S., Oğulcan B., ile henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi daha yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Silah seslerini duyan vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan 3 yaralının hayati tehlikesinin olmadığı, Oğulcan B.'nin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. 

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Polis ekipleri daha sonra çevrede güvenlik kamerası ve delil incelemesi yaptı. Yapılan incelemenin ardından polisler, saldırganları yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

beyoglunda-parkta-oturanlara-silahli-saldiri-4-yaraligenis-haber-5678-dhaphoto1.jpgbeyoglunda-parkta-oturanlara-silahli-saldiri-4-yaraligenis-haber-5678-dhaphoto2.jpgbeyoglunda-parkta-oturanlara-silahli-saldiri-4-yaraligenis-haber-5678-dhaphoto3.jpg

beyoglunda-parkta-oturanlara-silahli-saldiri-3-yarali-1-1968-dhaphoto1.jpgbeyoglunda-parkta-oturanlara-silahli-saldiri-3-yarali-1-1968-dhaphoto2.jpgbeyoglunda-parkta-oturanlara-silahli-saldiri-3-yarali-1-1968-dhaphoto3.jpg

DHA

İlgili Haberler