İstanbul Sarıyer'de feci motosiklet kazası! 2 ölü

İstanbul Sarıyer'de feci motosiklet kazası! 2 ölü
Hacıosman Tüneli çıkışında meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul Sarıyer 'de meydana gelen kazada, Ramazan Demirhan ve Hayrettin Durgut'un üzerinde bulunduğu motosiklet, Hacıosman Tüneli çıkışı Sarıyer istikametinde sürücünün kontrolünden çıktı.

50 METRE SÜRÜKLENDİ

Bariyerlere vurması sonrası savrulan motosiklet yaklaşık 50 metre sürüklendi.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, Ramazan Demirhan ve Hayrettin Durgut hastaneye kaldırıldı.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 kişi kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, uzun süre olay yerinde inceleme yaptı.

"DEVAMLI KAZA OLUYOR"

Kazayla ilgili konuşan bir mahalle sakini “Burada sürekli kaza oluyor. Virajlı yolda son gaz geliyorlar. Orada bir kasis olsa belki durduracak. Gelen araçlar direksiyon hâkimiyetini kaybediyor ve burada kaza oluyor. Bu gelen motor da virajı alamadı bariyerlere çarptı. Bir kişi motordan düşüyor. Başından yaralanıyor.  Bir tanesi de motordan uçtu. İkisi de hayatını kaybetti. Biz burada oturan insanlarız. Burada ayda iki veya üç kere kaza oluyor. Burada bir önlem alınmasını istiyoruz"diye konuştu. 

sariyerde-motosiklet-kazasi-2-olu-7453-dhaphoto1.jpgsariyerde-motosiklet-kazasi-2-olu-7453-dhaphoto2.jpgsariyerde-motosiklet-kazasi-2-olu-7453-dhaphoto3.jpgsariyerde-motosiklet-kazasi-2-olu-7453-dhaphoto5.jpgsariyerde-motosiklet-kazasi-2-olu-7453-dhaphoto6.jpg

20200801-2-43716289-57160312-web.jpg