İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak
5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Kıtalararası İstanbul Bisiklet Gezisi düzenlenecek. Etkinlikler nedeniyle Bakırköy ve Kadıköy'deki bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Gezi, bugün saat 10.30'da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı önünden hareketle Mecidiyeköy, Balmumcu, Boğaz Köprüsü, Beylerbeyi, Üsküdar, Harem güzergâhlarından geçerek 12.30'da Kadıköy'de bitirilecek. İETT de, geziye katılacak yolcuları için bisiklet aparatlı otobüslerini hizmete sunacak.

Etkinlik nedeniyle Anadolu ve Avrupa bölgelerinde çalışan mevcut İETT hatlarında düzenlemeler yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bugün Kadıköy'de yapılacak olan “Nike Women Victory Tour İstanbul” etkinliği nedeniyle ve Bakırköy Halk Pazarı'nda yapılacak açık hava toplantısı nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Alınan emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında, pazar günü Kadıköy'de saat 07.00'den itibaren, Bakırköy'de ise saat 08.00'den itibaren tedbirler sona erene kadar bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

KADIKÖY'DE KAPATILACAK YOLLAR

Bağdat Caddesi (Kasadar Sokak kavşağından Kızıltoprak Meydanına kadar olan kısım ile kapatılacak olan kısma çıkan tüm ara sokaklar)

Fener Kalamış Caddesi (Ahmet Mithat Efendi Caddesi Kavşağına kadar olan kısım ile kapatılacak olan kısma çıkan tüm ara sokaklar),

Ahmet Mithat Efendi Caddesi ile kapatılacak olan kısma çıkan tüm ara sokaklar,

Operatör Cemil Topuzlu Caddesi ile kapatılacak olan kısma çıkan tüm ara sokaklar,

Çetin Emeç Bulvarı (Oramiral Celal Eyicioğlu Sokak Kavşağına kadar olan kısım ile kapatılacak olan kısma çıkan tüm ara sokaklar).

BAKIRKÖY'DE KAPATILACAK YOLLAR

Ekrem Kurt Bulvarı (Marmara Forum yanından) İsmail Erez Bulvarı'na katılım,

İncirli Caddesi'nden ve D-100 Karayolu'ndan İsmail Erez Bulvarı'na katılımlar, kapatılacaktır.

ALTERNATİF GÜZERGÂHLAR

İsmail Erez Bulvarı dışında Ekrem Kurt Bulvarı'ndan Bakırköy Adliyesi istikametine tüm gidişler.