İstanbul’da bekçilere bıçaklı saldırı

İstanbul’da bekçilere bıçaklı saldırı
İstanbul Bahçelievler’de görev yapan bekçiler, kimlik sordukları kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

Bahçelievler Zafer Mahallesi Çimen Sokak'da dün gece saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, 3 bekçi yaralanırken, şüpheli silahla vurularak etkisiz hale getirildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bekçiler ile şüphelinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, devriye görevi yapan çarşı ve mahalle bekçileri, durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu. Celal P. adlı şüpheli, kimlik kontrolü yapan bekçilere bıçakla saldırdı. Saldırıda 3 bekçi yaralandı. Şüpheli kaçmaya çalışırken silahla vurularak etkisiz hale getirildi.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, bıçaklanan bekçiler ile vurularak etkisiz hale getirilen şüpheliyi ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan bekçiler ile şüphelinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

bekci-saldiri.jpg

SABIKALI ÇIKTI

Yapılan soruşturmada, şüpheli Celal P.’nin tehdit, hakaret, evden hırsızlık ve kasten yaralama suçlarından poliste suç kaydının olduğu tespit edildi. Polis, olayla ilgili çok yönlü çalışma başlattı.