İstanbul'da feci kaza. Markete girdi alev topuna döndü

İstanbul'da feci kaza. Markete girdi alev topuna döndü
İstanbul Bahçelievler'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bir markete çarptı. Kaza sonucu, otomobil ve market alev alev yanarken, market sahibi canını son anda kurtardı.

Kızılelma Caddesi'nden aşırı hızla gelen 34 S..1. plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Rehber Caddesi'nde bulunan marketin önündeki dolaplarına çarptı.
OTOMOBİL ALEV ALDI
Çarpmanın etkisiyle dolaplar ve otomobil bir anda alev topuna döndü. Kaza sırasında içeride olan market sahibi, alevlerin arasından kendisini son anda kurtardı. Otomobilin marketin giriş kapısını kapatması nedeniyle, market sahibinin otomobilin üzerine çıkarak atladığı ve kendisini kurtardığı öğrenildi.
OTOMOBİLDEKİLER KAÇTI
Ayrıca, kaza yapan otomobilde 4 kişinin bulunurken, kaza sonrası yaya olarak kaçtıkları öğrenildi. Kaçan kişilerden birinin hafif yaralı olduğu belirtildi.
MAHALLEDE PANİK YAŞANDI
Kaza sonrası çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle markete çarpan otomobil kullanılamaz hale gelirken, park halindeki bir otomobilde hasar oluştu. Yangında, otomobilin çarptığı markette büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangında ayrıca, 4 katlı binanın dış cephesi de yandı. Kaza nedeniyle çıkan yangında mahallede yaşanan panik anları vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.