İstanbul'da inanılmaz olay. Yeni taşındığı evin buzdolabını açınca hayatının şaşkınlığını yaşadı

İstanbul'da inanılmaz olay. Yeni taşındığı evin buzdolabını açınca hayatının şaşkınlığını yaşadı
İstanbul Başakşehir'deki bir sitede meydana gelen olayda, yeni bir eve taşınan kiracı, evdeki buzdolabını açınca donmuş fareler gördü. Hemen ev sahibini arayan vatandaş, daha sonra polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, donmuş fareleri incelemek üzere laboratuvara götürdü.

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inanılmaz bir olay meydana geldi. CNN TÜRK Muhabiri Tugay Saday ve kameraman Güngör Yılmaz'ın haberine göre; ilçedeki bir siteye taşınan vatandaş, evde daha önceden kalma buzdolabını açtığı zaman hayatının şaşkınlığı ile karşı karşıya kaldı.

Kiracı fareleri gördükten sonra hemen polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine önce polis ardından AFAD ve ilçe sağlık ekipleri geldi.

GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI

Dairede incelemeler yapılırken polis de araştırmalarını sürdürdü. Önce daire sahibinin bilgisine başvuruldu. Daire sahibi de bir önceki kiracıyı işaret etti.

Polis, dairenin bir önceki kiracısına ulaştı. İddiaya göre o kiracı yılan besliyordu. O ölü fareleri de yılanlara yediriyordu. Dairede yapılan araştırmaların ardından fareler incelenmek üzere laboratuvara götürüldü.