Katledilen Başak Cengiz hakkında iğrenç paylaşım için CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan flaş talimat

Katledilen Başak Cengiz hakkında iğrenç paylaşım için CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan flaş talimat
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katledilen Başak Cengiz hakkında paylaşımını alıntılayan Halil Dede adlı bir sosyal medya kullanıcısı, öldürülen kadına hakaret etti. Kılıçdaroğlu'nun talimatı üzerine avukatı Celal Çelik söz konusu iğrenç paylaşımı yapan şahıs hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Türkiye’yi sarsan ''Başak Cengiz'' cinayetine tepkiler devam ederken kendini bilmez Halil Dede adlı bir sosyal medya kullanıcısı tarafından tepki çeken bir paylaşım yapıldı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “Başak kızım… Çok üzgünüz, çok öfkeliyiz” şeklinde paylaşımına yorum yapan kullanıcı, daha bugün toprağa verilen kadın için iğrenç ifadeler kullandı.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU TALİMAT VERDİ

Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden “Erdoğan ile aynı söylemde bulunan densiz @HalilDe04100370 isimli Twitter kullanıcısı hakkında Sayın Genel Başkanımızın talimatı üzerine derhal işlem başlattık. Bu kişiden hesap soracağız! Elbette, sandıkta da Erdoğan’dan halkımız hesabını soracak!..” dedi.

TANIMADIĞI BİRİ TARAFINDAN YOLDA KATLEDİLDİ

İstanbul Ataşehir''de önceki gün 28 yaşındaki mimar Başak Cengiz, yolda yürüdüğü sırada hiç tanımadığı Can Göktuğ Boz tarafından sokak ortasında samuray kılıcıyla saldırıya uğradı. Ağır yaralanan genç kadın hastanede hayatını kaybetmişti.

İlgili Haberler