İstanbul'da korkutan anlar! Üzerlerine ağaç devrildi

İstanbul'da korkutan anlar! Üzerlerine ağaç devrildi
Meteoroloji’nin ‘turuncu’ alarmının ardından İstanbul’da sabah saatlerinden itibaren şiddetli rüzgar ve fırtına etkili olurken, Darülaceze’de yola ağaç devrildi. Ağacın yoldan geçen insanlar ile park halindeki araçların üzerine devrildiği anlar kameraya yansıdı.

İstanbul genelinde sabah saatlerinden itibaren şiddetli rüzgar ve fırtına etkili oluyor.

Olay, saat 15.30 sıralarında Darülaceze Caddesi'nde meydana geldi. Şiddetli rüzgar nedeniyle bir ağaç caddede yürüyen insanların ve park halindeki otomobilin üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, sağlık ve belediye ekipleri geldi.

Motorlu testere ile ağacı parçalara ayıran itfaiye ekipleri, otomobil üzerinden ağaç parçalarını aldı. Otomobilde ise hasar oluştu. Yoldan geçerken üstlerine ağaç devrilen kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Beylikdüzü'nde bulunan Büyükşehir İlkokulunun çatısı fırtına nedeniyle okul bahçesine uçtu. Olay sırasında bahçede öğrenci bulunmaması olası bir faciayı önledi.

Esenler'de şiddetli rüzgar nedeniyle binanın çatısından düşen parçalar sokakta park halinde olan 4 araca zarar verdi.

Ümraniye'de şiddetli fırtına nedeniyle yola ağaç devrildi. Ağacın üstüne devrildiği otomobilde hasar oluşurken, cadde bir süre trafiğe kapandı.

Çatalca'da şiddetli fırtına nedeniyle ağaç devrildi. Yol bir süre trafiğe kapandı.

SİLİVRİ'DE EVİN ÇATISI UÇTU

Şiddetli rüzgar Silivri’de bir binanın çatı parçalarını uçurdu. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, binanın yazlık olarak kullanıldığı öğrenildi.

İlgili Haberler