İstanbul'da korona virüs 15 günde aynı aileden 3 can aldı. Son halim bu diyerek sosyal medyadan paylaştı

İstanbul'da korona virüs 15 günde aynı aileden 3 can aldı. Son halim bu diyerek sosyal medyadan paylaştı
İstanbul'da yaşayan 79 yaşındaki Ali Yeşilyurt, 58 yaşındaki oğlu Süleyman Yeşilyurt ve 55 yaşındaki gelini Leyla Yeşilyurt 15 gün içinde yeni tip korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Yeşilyurt ailesi, memleketleri Trabzon’un Of ilçesinde toprağa verildi. Süleyman Yeşilyurt’un, ölmeden önce sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak, tedavi sürecini anlattığı ortaya çıktı.

DHA''da yer alan habere göre, yeni tip korona virüs aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden oldu. İstanbul Bahçelievler''de yaşayan Yeşilyurt ailesinden baba-oğul ve gelin korona nedeniyle hayatını kaybetti.

İstanbul’da Bahçelievler Yenibosna Mahallesi’nde yaşayan Ali Yeşilyurt, yakalandığı korona virüs nedeniyle hastanede tedaviye alındı. Ali Yeşilyurt’un oğlu Süleyman Yeşilyurt ile gelini Leyla Yeşilyurt’a da korona virüs testi yapıldı. Test sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından tedavi altına alınan Yeşilyurt çifti de hastaneye yatırıldı. 

Durumu ağırlaşınca yoğun bakım servisine alınan Ali Yeşilyurt 12 Şubat’ta, Leyla Yeşilyurt 14 Şubat’ta, Süleyman Yeşilyurt da 27 Şubat’ta kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Yeşilyurt ailesi fertleri, memleketleri Trabzon’un Of ilçesine bağlı Balaban Mahallesi’nde toprağa verildi.

Yeşilyurt ailesinde baba-oğul ve gelinin, 15 gün içinde yaşamlarını yitirmesi, ilçedeki yakınları ve ailesini hüzne boğdu.

ÖLMEDEN ÖNCE SOSYAL MEDYADA YAYIN YAPTI

Babası ve eşinin ardından koronaya yenik düşen Süleyman Yeşilyurt, hastanede tedavi gördüğü süreci sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında anlattığı ortaya çıktı. Yeşilyurt, “Bu hastalık ailece yıktı bizi” diyen, nefes almak ve hareket etmekte zorlandığı gözlenen Süleyman Yeşilyurt, sosyal medyadaki canlı yayın paylaşımında, “Biz de bu hastalığa yakalandık. Bu korona hastalığı lanet bir şey. Bu hastalık ailece yakaladı bizi. Hastanede bakımımız iyi yapılıyor. Biz de iyi olacağız inşallah. Ara ara ateşim yükseliyor. Son halim bu” ifadelerinde bulundu.

İlgili Haberler