İstanbul'da sel suları aracı yuttu

İstanbul'da sel suları aracı yuttu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından İstanbul'da etkili olan sağanak yağış yaşamı kabusa çevirdi. Bayrampaşa ve Topkapı'da alt geçitte araçlar mahsur kaldı ve aracın üstündeki kişi ilginç görüntü oluşturdu. Sel baskınında bir kediyi boğulmaktan bir görevli kurtardı. Sürücüler yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. 

şiddetli yağış megakente kabusu yaşattı

DHA ve AA''nın haberlerine göre, İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi''nden yapılan açıklamanın ardından öğle saatlerinden itibaren başta Avrupa yakası olmak üzere İstanbul ve Trakya (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ)sağanak yağış etkili oldu.

Şiddetli yağış nedeniyle Bayrampaşa''da bulunan altgeçidi su bastı. Buradan geçmek isteyen otomobil suya gömüldü. Aynı manzaralar Topkapı''da da oluştu. Altgeçitleri su bastı, araçlar mahsur kaldı. 

İhbar üzerine su basan noktalara ekipler sevk edildi. Ekipler, su tahliyesi için çalışmalara başladı. Esenyurt’ta etkili olan yağmur,  D-100 Karayolu''ndaki sürücülere zor anlar yaşattı. Yağmur nedeniyle yan yolda oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Motosiklet sürücüleri de araçlarını üst geçidin altına bıraktıktan sonra yağışın bitmesini beklemeye başladı. 

 


İlgili Haberler