İstanbul’a ne oldu böyle. Dün herkes buradaydı

İstanbul’a ne oldu böyle. Dün herkes buradaydı
İstanbul’da Kurban Bayramı tatili nedeniyle İstanbulluların şehir dışına çıkması sonucunda İstanbul’da trafik seviyesi yüzde 18’e kadar düştü.

İstanbul’a ne oldu böyle

Korona virüs tedbirleri gerekçesiyle uygulanan sokağa çıkma yasağının kalkmasıyla İstanbul’da trafik seviyeleri yüzde 80’leri geçerken, bugün trafik seviyesi yüzde 18’ kadar düştü.

İstanbul’da Kurban Bayramı tatili nedeniyle İstanbulluların şehir dışına çıkması sonucunda İstanbul’da trafik seviyesi düştü.

Kurban Bayramı’nın arifesinde İstanbulluların bayram tatili için şehir dışına çıkmasında uzun kuyruklar oluşmuştu. Ege’deki tatil şehirlerinin giriş ve çıkışlarında uzun kuyruklar oluşmuştu.

ERDOĞAN’DAN BAYRAM TATİLİ AÇIKLAMASI

"Bayram arifesi olan pazartesi günü yarım gün, bayramın ilk gününden son gününe kadar olan salıdan cumaya kadar ise tam gün tatildir. Yaptığımız istişarede pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirleme kararı aldık. Böylece vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar sürecek bir tatile kavuşmuş oluyorlar. 15 Temmuz zaten malum bizim FETÖ terör hareketi sebebiyle o günü tatil olarak ilan etmiştik. O gün itibarıyla başlıyoruz. Süreç bu şekilde devam ederken 16’sında herkes mesaisinde olabilecek. Bu kararın vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum.”

İlgili Haberler