İstanbul'daki o ilçeler İYİ Parti'de kalacak!

İstanbul'daki o ilçeler İYİ Parti'de kalacak!
Yerel seçimlerde iş birliği kararı alan CHP ve İYİ Parti'de adaylar belirlenmeye başlandı. Buna göre İstanbul'u CHP'ye bırakan İYİ Parti, Üsküdar ve Eyüp'te kendi adayını çıkaracak.

İYİ Parti ile CHP'nin aldığı yerel seçimde iş birliği kararı sonrası adaylar netleşmeye devam ediyor. CHP, İstanbul'un Üsküdar ve Eyüp ilçelerinde aday göstermeyerek İYİ Parti'yi destekleyecek. Öte yandan, CHP'nin Adana, Antalya ve Bursa adayları netleşiyor.

CHP ADANA ADAYI ZEYDAN KARALAR OLDU!

Cumhuriyet'ten Ali Açar'ın haberine göre; CHP’de ittifak görüşmelerinin olumlu sonuçlanmasının ardından adayların da isimleri kesinleşmeye başladı. Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre Adana’da Zeydan Karalar isminin netleştiği belirtildi.

ANTALYA'DA MUHİTTİN BÖCEK!

CHP’nin Antalya’da Muhittin Böcek isminde karar aldığı, Meral Akşener’in de onay verdiği söylendi.

CHP BURSA'DA MUSTAFA BOZBEY'İ ADAY GÖSTERECEK

CHP’nin Bursa’da ise Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey isminde karar kıldığı, yerine ise yardımcılarından Turgay Erdem’in gösterileceği belirtildi.

KILIÇDAROĞLU, GÜRSEL TEKİN İLE GÖRÜŞTÜ

İYİ Parti'nin iş birliği kapsamında İstanbul'u CHP'ye bırakmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Ekrem İmamoğlu’nu evinde ziyaret etmeden önce Ankara’da Gürsel Tekin ile yemekte bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat boyunca yapılan görüşmede Tekin’in CHP liderine partinin oyunun dışında 1 milyon 300 bin fazla oy getireceğini söylediği, İstanbul’un yapısını ve Binali Yıldırım’ın nasıl bir seçim çalışması yürüteceğini anlattığı belirtildi.

ÜSKÜDAR VE EYÜP'TE ADAY GÖSTERİLMEYECEK!

Öte yandan İYİ Parti ile yapılan iş birliği görüşmesinin ardından CHP’nin Üsküdar ve Eyüp'te aday çıkarmayacağı, Üsküdar’da aday gösterilmek istenen Muhammed Çakmak’a “Geri çekil ve çalışma yapma” dediği ileri sürüldü.

İSTANBUL'UN 4 İLÇESİNDE ADAY AY SONU AÇIKLANACAK!

Halen iller için süren anket çalışmasının da yarın sona ereceği ve ay sonu itibarıyla CHP’de olmayan Ümraniye, Sultanbeyli, Bağcılar, Güngören ve Pendik gibi ilçelerin belediye başkan adaylarının açıklanacağı kaydedildi.