İstanbul'daki okullarda karneler bugün dağıtılacak mı? 21 Ocak karneler ertelendi mi?

İstanbul'daki okullarda karneler bugün dağıtılacak mı? 21 Ocak karneler ertelendi mi?
Karneler saat kaçta verilecek sorusu bir kez daha gündemde. İstanbul’da 21 Ocak sabahında beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul Valiliği’nden gelen açıklama herkesi şaşkına çevirdi. Peki, İstanbul’da bugün 21 Ocak Cuma okullar karneler ne zaman, saat kaçta dağıtılacak? Karneler ertelendi mi?

İstanbul’da bugün 21 Ocak Cuma günü karne alacak olan öğrenciler için heyecanlı bekleyiş başladı. Olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul’da okulların tatil ilan edilmesi saatlerde değişikliğe neden olurken karnelerin dağıtılacağı tarihinde ertelenmesi gündeme geldi.

İstanbul’da karneler ne zaman dağıtılacak?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, olumsuz hava koşulları nedeniyle normal eğitim yapan okullarda öğrencilerin saat 10.00''da, ikili eğitim yapan okullarda ise sabahçıların saat 10.00''da öğlencilerin ise 14.00''ten sonra yarıyıl tatiline başlayacağını duyurdu.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem karneleri 21 Ocak Cuma günü okullarda yüz yüze olarak verilecek ancak karnesini almak için okula gidemeyen öğrenciler ve velileri de e-Okul sistemi üzerinden karneler görüntüleyebilecek.

Okullarda karne törenlerinin resmi bir saati yok bütün okullarda karne töreni saati değişiyor. Bazı okullarda sabah 8.30''da başlayan karne dağıtımının okullara göre farklılık göstermekle birlikte öğle saatlerine kadar tamamlanması bekleniyor.