İstanbul’daki tarihi Formula 1 Türkiye Grand Prix’sinde dikkat çeken hata

İstanbul’daki tarihi Formula 1 Türkiye Grand Prix’sinde dikkat çeken hata
Formula 1’de sezonun 14. yarışı büyük heyecana sahne oldu. Yarışa 6. sırada başlayan Lewis Hamilton, damalı bayrağı en önde görerek hem yarışı kazandı hem de Formula 1’de 7. şampiyonluğuna ulaştı. Tarihi yarışın ardından düzenlenen ödül töreninde ise dikkat çeken hata yapıldı. Pilotların podyuma çıktığı anlarda Alman sürücü Vettel ile Meksika pilot Perez'in bayrakları farklıydı.

Fotomaç Gazetesi’nde yer alan habere göre, Formula 1'de Türkiye Grand Prix'ini kazanan Lewis Hamilton, kariyerinin 7. şampiyonluğuna İstanbul'da ulaştı. Hamilton, bu sonuçla Formula 1 şampiyonluğunu da resmen garantilemiş oldu. İngiliz pilot, kariyerinin 7. şampiyonluğunu kazandı ve Michael Schumacher'i şampiyonluk sayısında yakaladı.

Formula 1 Dünya Şampiyonası’nın 14. Ayağı Türkiye Grand Prix’sinde ise tarihi yarış sonrası ödül töreninde dikkat çeken bir hata yapıldı.

DİKKAT ÇEKEN HATA HEMEN DÜZELTİLDİ

Pilotların podyuma çıktığı anlarda Alman sürücü Vettel ile Meksika pilot Perez'in bayrakları farklıydı. Vettel için Meksika, Perez için ise Almanya bayrağı açıldı fakat bu hata kısa süre sonra fark edildi ve düzeltildi.

752x395-formula-1-turkiye-grand-prixsinde-dikkat-ceken-hata-1605443751060.jpg