Yine yeşillendi İstanbul'un yolları. İstanbul caddelerinde otomobil kullanma zevkini tadacaklara akaryakıt fiyatlarını 'dikkat' diyoruz

Yine yeşillendi İstanbul'un yolları. İstanbul caddelerinde otomobil kullanma zevkini tadacaklara akaryakıt fiyatlarını 'dikkat' diyoruz
Bayrama iki gün kaldı ama her gün kıpkırmızı olan İstanbul'un trafiği yeşile dönmeye başladı. Trafik yoğunluğu saat 13.30'da yüzde 35'e kadar düştü. Haftanın son iş günü nedeniyle erken çıkanlar trafik yoğunluğunu yükseltseler de İstanbul yarından itibaren iyice boşalacak.

İstanbullu yavaş yavaş kenti terk etmeye başladı. İstanbul''un kalabalığını en iyi trafik yoğunluk haritası gösterir. Hep yüksek olan İstanbul''un trafiği bugün saat 13.30''de yüzde 35 seviyesine kadar düştü.İşten erken ayrılanlarla birlikte saat 14.30 seviye yüzde 45 seviyelerini aştı.

İSTANBUL''DAN KAÇIŞ SÜRÜYOR

İstanbul trafiği akşam saatlerinde yine biraz kalabalıklaşacak.Mega kentten kaçış son sürat devam ediyor. İstanbul''dan çıkış noktaların yoğunluk haritasında kırmızıya dönüşecek. İstanbul''da kalanlar ise rahat bir nefes alacak. Boş yollarda otomobil kullanmanın zevkini yaşayacak.Boş caddelerde İstanbullular otomobil kullanma keyfini sürecek ama akaryakıt fiyatlarına dikkat çekiyoruz.Bu rahatlık taa ki haftaya perşembe gününe kadar.Ondan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi''nin trafik yoğunluğu haritası yine kırmızıya dönüşecek eski tas eski hamam duruma geçilecek.

İlgili Haberler