İstanbullu Gelin 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm

İstanbullu Gelin 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm
İstanbullu Gelin 61. bölümü dün akşam yayınlandı. Hemen ardından İstanbullu Gelin 62. bölüm fragmanı geldi. Son bölümde Süreyya Ülfet'in gizli odasına giriyor ve Süreyya gerçekle yüzleşiyor.

İstanbullu Gelin 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dün akşam 61. bölümü ile ekranlara gelen İstanbullu Gelin'in son bölümünde, Esma ile Garip'in evlilik telaşı ile Boran erkeklerinin gerginliğini izledik. Esma çok mutlu olsa da oğulları için hayatından vazgeçebileceğini söylüyor. Öte yandan Dilara'nın hamile olduğunu öğrenen Adem boşanmaktan vazgeçiyor. Peki İstanbullu Gelin 62. bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragmanında Süreyya Ülfet'in bebek eşyalarıyla dolu evine giriyor. Hemen ardından da Ülfet içeri giriyor ve Süreyya gerçekle yüz yüze kalıyor.

İSTANBULLU GELİN 62. BÖLÜM FRAGMANI

İstanbullu Gelin 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm ön izlemesi için haberimizde bulunan butona tıklayarak bakabilirsiniz. 

gelin.jpg

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NE OLDU

İstanbullu Gelin 61. bölümde; Garip ile Esma Pazar kahvaltısında Fikret, Faruk, İpek ve Süreyya ile bir araya geliyor. İpek ile Süreyya gergin havayı dağıtmak için elinden geleni yapıyor. Ülfet kendini evindeki gizli odasına kilitliyor. Dışarı çıkar çıkmaz da Esma'ya yıkılmadığını göstermek için Boranlar’ı davete çağırıyor. Esma başta bu fikri sevmese de çocukları ile beraber gidiyor. Ülfet o gece sahte gülücükler saçarken Sedef yeniden ortaya çıkıyor. Ve ‘Ülfet Kavaklı'yı bir de benden dinleyin' diyor.  Konuşma seyrini iyi yönde değiştirse de Fikret’in dikkatinden kaçmıyor. Fikret, Sedef’in peşine düşüyor.

İstanbullu Gelin 61. bölüm ve İstanbullu Gelin 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümleri haberimizden takip edebilirsiniz.