İstanbullu Gelin 69. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

İstanbullu Gelin 69. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
İstanbullu Gelin bu akşam yayınlanacak mı? Cuma günlerinin sevilen dizisi iki haftadır yayınlanmıyor Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olan İstanbullu Gelin hakkında son gelişmeler.

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz’in paylaştığı İstanbullu Gelin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Sorusu cevabını buldu. Son bölümde Esma Hanım’ın hastalığı ile sarsılan Boranlar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

İSTANBULLU GELİN'İN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Dizinin son bölümünde, Esma ile oğlu Faruk yüzyüze geliyor ve Faruk, "Ben kendimi bildim bileli bu evde bu evin kraliçesine layık bir kral olmaya çalıştım. Kim bilir, belki de artık tahtı gerçek sahibine bırakma zamanı gelmiştir" diyor. Faruk'un bu sözleri Esma Sultan'ı gözyaşlarına boğuyor. Öte yandan Garip ise, "Merak etme, ben hayatımı Esma'nın yoluna serdim" diyor. Esma ile Garip'in nikah masasında birbirlerine "Evet" demesi Boranlar ailesini gözyaşlarına boğuyor. Esma Alzheimer hastalığı yüzünden evlenmek istememişti fakat Garip Esma'nın bu hastalığını öğrendikten sonra kararından döndürmüştü. Düğün merasiminin sonunda Esma Sultan oğullarına, "Bu gece için hepinize çok teşekkür ederim. İnceliğiniz, misafirperverliğiniz her zaman kalbimizde olacak. Kalbimde olacak derken ben kelimelerimi seçerek söylemek istiyorum. Hiçbir zaman unutmayacağım demek isterdim ama maalesef bu mümkün olmayacak. Ben bir süredir Dr. İbrahim ile görüşüyorum. Türlü tetkiklerden sonra benim alzheimer olduğumu söyledi. Biliyorum sorularınız var haklısınız ama ben zihnimi toplamışken biriteyim. Ben de yeni öğrendim. Size duygusal olarak yük olmak istemedim ama sonra düşündüm ki bu hepimiz için haksızlık. Bu bir hastalık. Kendi başıma kaldıracağım bir yük değil. Kendimi tabii ki teslim etmeyeceğim. Zihnimi aktif tutmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Uzun ve zorlu bir süreç bizi bekliyor. Ben üzerime düşeni yapacağım. Sizi bizi ailemizi unutmamak için var gücümle savaşacağım. Ömrümün kalan kısmını sizinle geçirmek istiyorum ama tabii karar sizin." diyor. Oğulları annelerinin hastalığını öğrendiğinde adeta şoka giriyorlar ve bu durumu kabullenmek istemiyorlardı.

İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN

Dizilerin reklam anlaşması nedeniyle Cuma günlerinin sevilen dizisi İstanbullu Gelin bu akşam yayınlanmayacak. İstanbullu Gelin yeni bölümü ile 25 Ocak Cuma günü ekranlara gelecek.

İSTANBULLU GELİN 69. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Galip Esma Hanıma moral veriyor ve onun için bir parti düzenliyor. Adem iki kadın arasında kalıyor ve bunu gören karsının cevabı yeni bölümde çok merak ediliyor. Faruk Süreyya aldığı haber ile çok mutlu oluyor. Bu seyircide acaba çocukları mı? Oluyor diye konuşulmaya başlandı.