İstanbullu Gelin 70. yeni bölümünde neler olacak?

İstanbullu Gelin 70. yeni bölümünde neler olacak?
İstanbullu Gelin dizisi bu akşam yeni bölümü ile yayınlanacak mı? Sorusu sosyal medyada çok konuşuluyor. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz’in paylaştığı İstanbullu Gelin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Sorusu cevabını buldu. Son bölümde Esma ile Garip’in hastalığı yenme çabaları devam ederken Son bölümde İpek ile Fikret arasında yaşanan sıkıntılar izleyenleri ekrana başından kaldırmadı.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NE OLDU

Esma ve Garip başladıkları zorlu yeni dönemi el ele vererek hafifleteceklerine inanmak istemektedir. Faruk için baş edilmesi zor da olsa dengesini korumaya çalışmakta, Süreyya ile kendine güç toplamaktadır. Süreyya sorumluluklarının bilincinde dik durmaya çalışırken Dilara ile hiç istemediği bir çatışmada bulur kendini. Fikret için ise her şey daha da karışmaya başlamıştır. Bir yandan annesinin hastalığı, Garip’le konakta yaşama fikri diğer yanda İpek ile bir türlü oturtamadıkları evlilikleriyle sıkışmış hissetmekte her şeye yeniden başlamak istemektedir ancak bu düşündüğü gibi kolay değildir. Adem iki kadın arasında kalınca Güneş ile Dilara karar vermesi lazım. İpek’in Okan ile buluşması ve bunu Fikret’in görmesi ile bölüm sonu ermişti.

İSTANBULLU GELİN 70. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

İpek, Fikret tartışması konakta da yankı buluyor. Fikret, İpek ve Okan’ı birlikte görünce öfkesini saklayamaz ve Okan ile gerilirler. İpek, Fikret tartışması konakta da yankı bulacaktır. Süreyya ve Faruk’un toparlama adımları ise İpek’in alacağı kararı etkilemez. Adem ise Dilara’nın erken doğum tehlikesi nedeniyle Bursa da yaşamak için harekete geçer. Adem’in, Güneş’le bu bilgiyi paylaşmaması Güneş’in kafasındaki sorulara cevap aramasına sebep olur. Esma’nın hastalığının etkileri konakta bazı olaylar yaratır ve Süreyya acil bir karar alır. Fikret’in kendisini iyice yalnız hissetmesi yeni bir başlangıca işaret etmektedir. İpek ile Fikret’in barışması için yoğun bir çaba harcanırken sonuçlarının ne olacağı merak edilmektedir.

İSTANBULLU GELİN 70 BÖLÜM BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Cuma günlerinin sevilen dizisi İstanbullu Gelin son bölümü ile izleyici ekrana kitlenmişti Yeni bölümü merakla beklenen İstanbullu Gelin yeni bölümü ile bugün ekrana gelecek.