İstanbullu Gelin son bölüm (68. bölüm fragmanı)

İstanbullu Gelin son bölüm (68. bölüm fragmanı)
İstanbullu Gelin bu akşam 67. son bölümü ile yayınlanacak. Son bölümde, Esma'nın hastalığını öğrenen Süreyya Faruk'a söylemekte kararsız kalıyor. Peki, İstanbullu Gelin 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 67. son bölümü ile bu akşam yayınlanacak. Dizinin son bölümünde, Esma alzheimer hastalığını öğrendikten sonra tüm planlarını değiştirir. Garip ile evlenmekten vazgeçer. Garip Esma'ya, "Sen unutsan ne olur? Benim hafızam ikimize de yeter" diyerek gözyaşlarına boğuluyorlar. Öte yandan Esma'nın hastalığını sadece Garip öğrenmiyor. Süreyya'da öğreniyor ve yıkılıyor. Esma, Süreyya'ya alzheimer hastalığını çocuklarına söylememesi için sert uyarıda bulunuyor ama Süreyya, Esma'nın bu hastalıkla tek başına mücadele etmesine gönlü razı gelmiyor. İstanbullu Gelin'in yeni bölümü izleyenleri gözyaşlarına boğacak.

İSTANBULLU GELİN 68. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından İstanbullu Gelin 68. bölüm fragmanı yayınlanması ön görülüyor.

screenshot_17-001.png

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NE OLDU

İstanbullu Gelin son bölüme Esma Sultan'ın hastalığı ve Garip'ten ayrılması damga vurdu. Alzheimer olduğunu öğrenen Esma'nın adeta dünyasına başına yıkıldı. Hastalığı nedeniyle her şeyi unutacağını düşünen Esma, sevdiklerini hatırlamak için defter tutmaya başladı. Ancak Esma'nın aldığı bir karar Garip'i yıktı. Garip'i yıllar önce aşklarının başladığı Baylan Pastanesi'ne çağıran Esma, ayrılmak istediğini söyledi. Düğün hazırlığı yapan Garip ise hiç beklemediği bu ayrılık kararıyla yıkıldı. Esma Garip'in kendisine taktığı yüzüğü çıkartarak masaya bıraktı ve 'Bizim hikayemiz buraya kadarmış' dedi. Garip düğün için heyecanlanırken, Esma hastalığını öğrenmenin şokuyla sarsılır. Emir’in ortadan kaybolması Faruk’un büyük öfkesine neden olur. Fikret, Adem için endişelenmekte, ona ulaşmaya çalışmaktadır. Dilara’dan aldığı bilgi ile Güneş’ten şüphelenen Senem’in içi içini yer, duruma el atar. Süreyya son günlerdeki gerilimli havanın dağılması için Faruk’a sürpriz yapmaya karar verir ancak onu da başka bir sürpriz beklemektedir.