İstanbullu Gelin'de Faruk Adem'e ne teklif etti? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin'de Faruk Adem'e ne teklif etti? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
İstanbullu Gelin’in dün akşam yeni bölümü ile dizi severlerle buluştu. Dizi izleyemeyenler son bölümde ne oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in oynadığı İstanbullu Gelin dün akşamki bölümü ile nefes kesti. Faruk ile Adem arasındaki diyalog izleyiciyi şaşırttı. Peki, İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son detaylar…

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NE OLDU

Elmas’ın hastalığı ve İpek’in gidişi Süreyya’nın yeni bir düzen oluşturmaya çalışmasına neden olur. Süreyya’nın getirdiği yeni bakıcı ile konak çalışanları arasında soğuk rüzgârlar eşmeye başlar.

İpek boşanmaya ve çocukları ile birlikte yeni bir hayat kurmaya hazır olduğunu Fikret'e söyler ancak Fikret öfkeden deliye döner ve asla kabul etmez. Adem ile ortak olmak için ilk adımları atan Fikret Faruk'un karsısına yeni bir süperiz ile çıkar. Fikret'in şirketteki hisselerini Garip Bey'e devredeceğini öğrenen Faruk kardeşini Adem'in oyunundan bir kez daha korumak için Adem ile konuşmak ister. Adem’in kaprisini çalan Faruk beklenmedik bir haber ile Adem'e yârdim etmek zorunda kalır. Okulun tuvaletinde kilitli kalan Dilara’nın doğum sancılar baslar ve Adem'i arar. Adem aniden gelen telefonla birlikte telaşa kapılır ve kapısına gelen Faruk ile birlikte Dilara'yı hastaneye yetiştirmek için harekete geçerler.

Dilara'nın doğumu başlamıştır ve kısa sure içerisinde bebeğini dünyaya getirir. Baba olmanın verdiği heyecanla değişik duygular yasayan Adem'e hastanede destek veren ise Faruk'tur. Adem ile yasadıklarından etkilenen Faruk hastanede Fikret'in hisselerini satın almasını ve yeni bir is ortak ligini Adem'e teklif eder.

İSTANBULLU GELİN 72. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

İstanbullu Gelin dün akşam 71. bölümü ile ekranlara geldi. Merakla izlenen bölümün sonunda izleyiciler 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diye çok araştırıyor İstanbullu Gelin 72. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.