İstanbul'u sağanak vurdu

İstanbul'u sağanak vurdu
İstanbul'da aniden bastıran yağmur bir çok yolda taşkınlara neden olurken, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Yağış ulaşımda da yoğunluğa neden oldu.

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Fatih Aksaray'da su baskınları meydana geldi. Aksaray ve Yenikapı alt geçitleri sular altında kaldı. Bir süre bazı noktalarda trafik akışı sağlanmadı. Araç sürücüleri ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Bölgede trafik yoğunluğu oluşurken, Kabataş-Bağcılar tramvay hattı da bir süre şiddetli yağış nedeniyle,  Bağcılar-Yusufpaşa istasyonları arasında seferlerini sürdürdü.

D-100 ULAŞIMA KAPANDI

Yerel olarak görülen şiddetli yağışlar yurt genelinde vatandaşlara zorluk yaşatıyor. Bugün İstanbul'da kısa süreli etkili olan şiddetli yağış ulaşımda ve günlük hayatta sıkıntıya neden oldu. Şehirde bazı evleri su basarken İstanbul'a giriş yapmaya çalışan araçlar Dilovası D-100 otoyolunda mahsur kaldı.

Aniden bastıran yağmurla yollar göle dönerken, bazı iş yerlerini de su bastı.

Su basan iş yerlerini ve bir oteli vatandaşlar kendi imkanlarıyla temizlemeye çalıştı. İBB ekipleri de suyla dolan alt geçitlerde çalışma yaptı. 

İstanbul'da bugün etkili olan kısa süreli ancak şiddetli etkiye sahip yağış hayatı olumsuz etkiledi. 

Bazı evleri su bastı, caddeler ise göle döndü.