İşte 1 hafta konuşulacak tweet: Beşiktaş yönetimi alt üst oldu

İşte 1 hafta konuşulacak tweet: Beşiktaş yönetimi alt üst oldu
Beşiktaş, Süper Lig’in 27’nci haftasında konuk ettiği Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Siyah beyazlıların, evinde puan kaybetmesinin ardından sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlarda bulunuldu.

Türkiye Süper Ligi, 3 aylık korona virüs arasının ardından yenide başladı. İlk maçlar Cuma günü oynanırken, Beşiktaş cumartesi günü ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor’u evinden konuk etti. Siyah beyazlılar bu mücadeleyi, Sinan Gümüş ve Da Silva’nın kaydettiği gollerle 2-1 kaybetti.

Kartal Haber'de yer alan habere göre Beşiktaş’ın Sergen Yalçın yönetiminde uzun bir aradan sonra kaybetmesinin ardından sosyal medyada da birçok paylaşım yapıldı. Bilindiği üzere siyah beyazlı ekip son olarak, ‘Bırakmam Seni’ adlı yardım kampanyası başlatmıştı.

Bir taraftarın ''Süper Lig ‘te galibiyet primi 140.000 #SMS'' paylaşımı büyük beğeni topladı. 

ersin.jpg

besik.jpg

Taraftarlar ayrıca, “Yönetim kurulu geldiği günden bu yana parasızlıktan yakınıyor. Çebi son 1 aydır Ümraniye Tesisleri'nde futbolcularla para pazarlığı yapıyor. Yönetim Kurulu üyesi olmayan Cenk Sümer ise oyuncularla para pazarlığı yapıyor. Yönetim bu kadar para pazarlığı yapacağına takımı maça konsantre etseydi daha iyi olurdu'' yorumunda bulundular.