İşte AKP'nin yerel seçim formülü

İşte AKP'nin yerel seçim formülü
AKP'nin seçim sloganı da olan 'Gönülleri fethetmeye, hoş tutmaya geldik' sloganı hem manifesto hem de yerel seçim beyannamesinde yer alacak. Seçim beyannamesi ise 31 Ocak'ta Erdoğan tarafından açıklanacak.

AKP Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan başkanlığında gerçekleşen MYK toplantısında seçim hazırlıkları konuşuldu.

Çalışmaların ayrı ayrı sunumlarının yapıldığı toplantıda 10 maddelik yerel seçim manifestosunun son halinin tanıtımı da yapıldı. AKP’nin seçim sloganı da olan, 'gönülleri fethetmeye, hoş tutmaya geldik' sloganının hem manifestoda hem de yerel seçim beyannamesinin ana başlığını oluşturacağı öğrenildi.

Seçim sloganlarının, 'insan odaklı' mesajlar içerdiği, seçim şarkılarının ise gönüllere dokunan sözlerden seçildiği belirtildi. Biri hareketli olmak üzere 5 ayrı seçim şarkısının yanı sıra 8 ayrı seçim sloganının tanıtımının da MYK toplantısında yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan, 31 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak olan seçim beyannamesi ve seçim manifesto tanıtım toplantısına davet edileceklerin listesinin belirlendiği de belirtildi.