İşte Beşiktaşlıları perişan eden mesaj. Mesajı okuyan Beşiktaşlı köşeye gidip ağladı

İşte Beşiktaşlıları perişan eden mesaj. Mesajı okuyan Beşiktaşlı köşeye gidip ağladı
Beşiktaş’ın son iki haftada 4 puan kaybetmesi siyah beyazlı takıma gönül verenleri üzdü. Puan kayıplarının ardından bir Beşiktaş taraftarının babasıyla ilgili yaptığı paylaşımı okuyan Beşiktaşlılar gözyaşlarına boğuldu. Bir çok kişiyi perişan eden mesajda babası vefat eden Beşiktaş taraftarı, "Babamın bana emanet bıraktığı atkısını alıp mezarına başına gidip şampiyonluk müjdesi vermem lazım lütfen Savaşın." ifadesini kullandı.

Şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Beşiktaş, son iki haftada 4 puan kaybetti. 16 Nisan Cuma günü evinde Ankaragücü''nü ağırlayan siyah-beyazlılar, 2-2''lik sonuçla 1 puanı hanesine yazdırdı. 

Dün deplasmanda Sivasspor ile mücadele eden Beşiktaş, sahadan yine beraberlikle ayrıldı. İstanbul''a Sivas''ta 2 puan bırakarak dönen Beşiktaş, son 2 haftada 4 puan kaybetti.

Siyah beyazlı renklere gönül verenler peş peşe gelen puan kayıpları ile üzülürken, bir taraftarın Twitter üzerinden paylaştığı mesaj tüyleri diken diken etti.
Rahmetli babasının da Beşiktaşlı olduğunu belirten Saniye isimli taraftar, binlerce beğeni alan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sergen hoca Beşiktaş’ın başına geçtiğinde babam mutluluktan ağlayıp, onunla çok güzel günler yaşayacağız demişti. Babam  şimdi onun başarılarını göremicek belki ama bana emanet bıraktığı atkısını alıp mezarına başına gidip şampiyonluk müjdesi vermem lazım lütfen Savaşın."