Jesus kimi izliyor böyle? İşte hayran kaldığı Fenerbahçeli futbolcu

Jesus kimi izliyor böyle? İşte hayran kaldığı Fenerbahçeli futbolcu
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, antrenmanlarda ve maçlarda Bright Osayi-Samuel'in performansına hayran kaldı. Osayi-Samuel yönetimin de gözdesi oldu

Fenerbahçe''de geçen sezon 43 maçta görev yapıp 2 gol ve 5 asistlik katkı sunan Nijeryalı yıldız Bright Osayi-Samuel, yeni sezon öncesi geride kalan 4 karşılaşmada teknik heyet ile camianın gözdesi hâline geldi.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya''da sürdüren Fenerbahçe''de Bright Osayi-Samuel rüzgârı esiyor. Kampta oynanan Partizan karşılaşması ve öncesindeki 3 mücadelede yıldızlaşan Osayi-Samuel, üst düzey bir performans ortaya koyuyor.

YEDEĞİ BURAK KAPACAK

Özellikle Partizan maçında sahanın en iyisi olan Samuel, teknik direktör Jorge Jesus ve yönetimin potansiyel sağ bek transferini rafa kaldırdı. Yeni sezonda şimdiden takımının 1 numaralı sağ beki konumunu alan Osayi-Samuel''in yedeği ise Burak Kapacak olacak. Jorge Jesus, Burak''ı da savunmanın sağında deniyor ve şimdiye kadar 22 yaşındaki oyuncunun performansından memnun gözüküyor.

PİYASA DEĞERİ 8 MİLYON EURO

Fenerbahçe''ye İngiliz ekibi Queens Park Rangers''tan transfer edilen Bright Osayi-Samuel''in şu anda piyasa değeri Transfermarkt sitesinde 8 milyon Euro olarak gözüküyor. Osayi''nin performansının böyle devam etmesi durumunda Nijerya asıllı oyuncuya Avrupa''nın önemli kulüplerinden teklif gelme ihtimalinin yüksek olduğu da ifade ediliyor.

24 YAŞINDA, SÖZLEŞMESİ 2025''E KADAR

1997 doğumlu olan Bright Osayi-Samuel''in Fenerbahçe ile 30 Haziran 2025''e kadar sözleşmesi bulunuyor. Kariyerinde şu ana dek Blackpool, Queens Park Rangers ve Fenerbahçe formalarını giyen Osayi-Samuel, 256 maçta 21 gol ve 25 asistlik performansa imza attı.

İlgili Haberler