İşte haftanın kazandıracak kuponu. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için yazdı

İşte haftanın kazandıracak kuponu. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için yazdı
Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara bitti. Puan mücadelesi kaldığı yerden devam edecek. Ancak Milli Takımımız, Uluslar Ligi'nde Macaristan'a kaybederek grup sonuncusu olup, küme düştü. Ay Yıldızlılar, C Ligi'nde Faroe Adaları, Cebelitarık, Lüksemburg gibi takımlarla mücadele edecek. Ben sonuca göre yorum yapmam. Sadece güzel futbolumuzu skora yansıtamadık. 

 

Macaristan'a son maçımızda yenildik ama çok iyi mücadele örneği sergiledik. Hele ilk yarıda süper oynadık. Yakaladığımız pozisyonları cömertçe harcadık. Böyle bir jenerasyon bir daha kaç yıl sonra bir araya gelir, tahmin bile etmek zor. Ben bu takıma inanıyorum. Düştükleri gibi çıkacaklarına da inancım tam.

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

Milli maçlar sonrası başlayacak lig karşılaşmaları her zaman sürprizlere gebedir. Bunun bir çok örneği de var.  Milli takımlara fazla oyuncu gönderen takımlar sıkıntı yaşayabilir. En iyi tahmin sizin yaptığınız tahmindir diyerek yorumlarıma geçiyorum.

Trabzonspor-Erzurumspor (Maç sonucu: 1 - Oran: 1.67) 

Trabzonspor'da Newton'un yerine Abdullah Avcı geldi. Çiçeği burnunda teknik direktörün takıma olumlu sinyal vereceğini düşünüyorum. Genellikle yeni teknik direktörün görev aldığı takımlar ilk haftalarda büyük başarı yakalayarak sahadan 3 puanla ayrılan taraf oluyor. 21 takımın aldığı Süper Lig'de Trabzonspor 17. sırada. Karadeniz temsilcisi, son 5 maçında 2 beraberlik 3 yenilgi aldı. Haftalardır 3 puan hasretiyle yanıp tutuşuyor. Zaten tek galibiyetini 3. haftada Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenerek aldı. 

Erzurumspor ise son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi aldı. 1 maçı eksik olan Dadaşlar Trabzonspor'un 1 sıra üstünde bulunuyor. Erzurumspor iyi top oynuyor ama defansı evlere şenlik. Pozisyon almakta sorun yaşıyorlar. Ben bu karşılaşmada Trabzonspor'un kazanarak galibiyet hasretine son vereceğini düşünüyorum. (Maç sonucu: 1 - Oran: 1.67) 

Gençlerbirliği-Fenerbahçe (Maç sonucu: 0 - Oran: 4.00) 

Başkent ekibi milli maç arasına girmeden önce Başakşehir karşılaşmasında alacağı puan ya da puanları elinin tersiyle itti. Hatta 80 dakika önde götürdüğü karşılaşmayı 90+4'te Mehmet Topal'ın golüyle kaybetti. Son 5 maç maçında rakip fileleri her karşılaşmada havalandıran Gençlerbirliği bu hafta Fenerbahçe'yi konuk edecek. 7 maçta 5 puan toplayıp 17. sırada yer alan Gençlerbirliği bu maça puan ya da puanlar almak için çıkacak.

Fenerbahçe ise ligde 2. sırada yer alıyor. Geçen hafta kendi sahasında Konyaspor'a yenildi. Bu hafta ise Ankara deplasmanına gidecek. Fenerbahçe'yi Ankara'da buz gibi hava bekliyor. Bugün Başkent'e mevsimin ilk karı düştü. Eksik futbolcular da Fenerbahçe'yi olumsuz etkileyebilir. Bu karşılaşmada tarafların birbirlerine 90 dakika sonunda üstünlük kuramayacağı düşüncesindeyim. (Maç sonucu: 0 - Oran: 4.00) 

Hatayspor-Rizespor (Maç sonucu: 1 - Oran: 2.15)

Ligin yeni takımı lige çok iyi başladı. Sanki 40 yıldır bu ligde mücadele ediyorlar gibi bir performans sergiliyorlar. Son haftaki maçlarında Kayserispor'u deplasmanda yenme başarısını gösterdiler. Rizespor maçına da tam kadro çıkacaklar. Oynadığı 6 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alarak 11 puanla 10. sırada yer alan Hatayspor, bu karşılaşmaya da 3 puan parolasıyla çıkacak.

Rizespor ise 7 maçta 11 puan toplayan Rizespor, puan cetvelinin 7. sırasında yer alıyor. Takımın en iyi oyuncularından Remy ve Fernando çağımızın vebası olarak adlandırılan korona virüse yakalandı. Büyük olasılıkla forma giyemeyecekler. Bu da Rizespor'un oyun sistemini bozacaktır. Bu karşılaşmada Hatayspor'u daha şanslı görüyorum. (Maç sonucu: 1 - Oran: 2.15)

Fiorentina-Benevento Calcio (Maç sonucu: 1 - Oran: 1.42)

Fiorentina sahasında oynadığı 3 maçın 2'sini kazanıp birini kaybetti. Teknik direktör İachini ile yollarını ayıran kulüp teknik direktör olarak bir zamanlar Galatasaray'ı da çalıştıran Prandelli'yi getirdi. Ben Prandelli'nin oynattığı futbolu beğenmiyorum. 

Benevento Calcio ise deplasmanda oynadığı 3 maçın birini kazanıp 2'sinden sahadan puansız ayrıldı. Benevento Calcio çok rahat gol yiyor. Bu maçta da gol yiyeceklerini düşünüyorum. Fiorentina gol atar ve üstüne yatmak için sert defans yapacaktır. Ama ani ataklarla etkili de olacaktır. Bu maçı Fiorentina kazanır. (Maç sonucu: 1 - Oran: 1.42)

Hoffenheim-Stuttgart (Maç sonucu: 2 - Oran: 2.35)

Hoffenheim evindeki 3 karşılaşmanın 2'sini kaybedip 1'ini kazandı. 7 maçta topladığı 7 puanla puan cetvelinde 13. sıradalar. Ev sahibi ekibi korona virüs vurdu. 7 futbolcusu bu hastalıktan dolayı forma giyemeyecek. Bu onları çok olumsuz etkileyecektir. 

Stuttgart ise deplasmanda oynadığı 3 maçta yenilgi yüzü görmedi. Bu maçtada kazanan tarafın deplasman takıma olacağını düşünüyorum. (Maç sonucu: 2 - Oran: 2.35)

Oranlar değişikli gösterebilir. Toplam oran: 47.92

rororororor-001.jpg