İşte kireçlenme ağrılarına en doğal yöntem

İşte kireçlenme ağrılarına en doğal yöntem
Kireçlenme ağrılarına en doğal yöntem hindistan cevizi yağı olarak açıklandı. Hindistan cevizi yağının malzemeleri ve yapılışı…

Posta’nın haberine göre; Osteoartrit (kireçlenme) beldeki disklerin etrafında gerçekleştiği biliniyor. Bu durum enflamasyona ve belde dayanıksızlığa neden olur. Bu da ağrıyı ve rahatsızlığı tetiklediği bildirildi. Çoğu vakada siyatik hastalığına dahi neden olur. Diğer yaygın olarak görülen sebepler, omurilikte kırılmalar, osteoporoz (kemik erimesi), omurga kanseri, disk kayması, böbrek enfeksiyonu, böbrek taşı, kadınların üreme organları ile ilgili problemler ya da hamilelikle ilgili problemler olduğu biliniyor.

Merhemler bel ağrısını doğal yöntemlerle tedavi etmek için oldukça etkili olabileceği ifade edildi.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Hindistan cevizindeki doymuş yağlar vücut tarafından kolaylıkla emilir. Hindistan cevizi yağı, lorik asit, palitik asit, miristik asit, oleik asit ve linoleik asit içerir. Ayrıca sağlığınız için harika bir ürün olmasını sağlayan bir diğer özelliği demir, E ve K vitaminleri içermesidir. Dahası, antimikrobiyal, mantar karşıtı ve anti-bakteriyel özelliklere sahiptir. Hatta bağışıklık sistemini harekete geçirir ve kas gevşetici olarak kullanılır. Dağ tütünü ve Hindistan cevizinin özelliklerini birleştirdiğinizde bel ağrısını azaltmak için yararlanabileceğiniz ucuz, kolay ve doğal bir ilaç elde edersiniz. Bu karışıma biraz balmumu ekleyerek gerekli kıvamı yakalayabilir ve uygulamasını kolaylaştırabilirsiniz.

MALZEMELER

3 yemek kaşığı balmumu (45 g)

1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı (15 ml)

2 yemek kaşığı dağ tütünü yağı (30 ml)

YAPILIŞI

Balmumunu ben mari usulü ısıtın.

Eridiğinde ateşin altını kısın ve dağ tütünü ve Hindistan cevizi yağını ekleyin.

Her şeyi karıştırın, ateşi kapatın ve soğumaya bırakın.

Ağrının hissedildiği bölgeye günde iki kez uygulayın.

Eğer belinizin ağrıdığını fark ederseniz, daha da kötüleşmeden evvel hareket geçmek iyi olacaktır. Bahsettiğimiz gibi, bel ağrısının pek çok sebebi olabilir fakat sizlere bu sebeplerin hepsi için faydalanabileceğiniz doğal bir tedavi yöntemi sunduk. Sizin için uygun olan tedaviye başlamayı beklerken ağrıyı yatıştırması için bu merhemi kullanabilirsiniz. Çok hızlı bir şekilde etkisini gösterir, güvenli ve doğaldır.

İlgili Haberler