İşte Mansur Yavaş belediyeciliği! Ankara’daki ihale böyle yayınlandı

İşte Mansur Yavaş belediyeciliği! Ankara’daki ihale böyle yayınlandı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın hayata geçirdiği ihalelerde şeffaflık uygulaması gereğince, açılan tüm ihalelerde canlı yayın uygulaması sürüyor. Bu doğrultuda iki alt geçit yapım işi ihalesi daha, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

Göreve geldiği 8 Nisan tarihinden bu yana Ankara’da birçok ilke imza atan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın en hassas olduğu konuların başında, belediye ihalelerinin halkın denetimine açık olarak gerçekleştirilmesi yer alıyor.

Yavaş’ın verdiği sözü tutarak açılan bütün ihaleleri canlı yayınlama uygulamasıyla, ihaleye katılan şirketler ile verilen teklifler, belediyenin sosyal medya hesaplarından anbean takip edilebiliyor.

Bu doğrultuda Ankara Büyükşehir Belediyesinin açtığı Sait Ertürk Devlet Hastanesi önü ve 2304 Sokak girişi için alt geçit yapım işi ihalesi, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Bugün yapılan yayında, verilen teklifler canlı yayında okunarak ilan edildi.

ank1.PNG

Görevlilerin ihaleye katılan şirketlerin verdiği teklifleri okuyarak kabul ettiği canlı yayında, sonucun EKAP’tan (Elektronik Kamu Alımları Platformu) ilan edileceği belirtildi.

ank2.PNG

ank3.PNG