İşte PKK'nın hainliğinin boyutu!

İşte PKK'nın hainliğinin boyutu!
Yüksekova'da PKK'lı teröristlere yönelik yapılan operasyonlarda ele geçen 'çivili' bombalar hainliğin boyutunu gözler önüne sererken güvenlik birimlerinden kaçan teröristler bulundukları evleri ateşe veriyor.

Hakkari Yüksekova’da PKK’ya yönelik devam eden ‘Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle’ operasyonunda ele geçen bombalar, teröristlerin gözünü ne kadar kan bürüdüğünü bir kez daha gösterdi. Güvenlik kaynakları, ilçede devam eden operasyon sırasında çekilen fotoğrafları basınla paylaştı. Hainler, çaydanlıklara yerleştirdikleri bombaların etkisini arttırmak için çaydanlığın metal yüzeyine çiviler yerleştiriyorlar.

Ayrıca teröristlerin kaçarken ateşe verdikleri bina, teröristlerin binalardan kaçmak için açtıkları geçitler ve bina önlerine açılmış hendekler görüldü.

Güvenlik güçleri, Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde PKK’ya yönelik ’Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle’ operasyonunu sürdürürken, dün teröristlere ait birçok silah ve telsiz ele geçirildi.

 

PKK’nın faaliyetlerini sona erdirmek, kamu güvenliği, asayiş ve huzurun yeniden tesisini sağlamak amacıyla, Yüksekova’da 14 Mart tarihinde başlatılan operasyonun kararlılıkla sürdürüldüğü bildirildi. 

Genelkurmay Başkanlığı tarafından ayrıca Yüksekova’daki operasyonlarda bugüne kadar toplam 149 terörist etkisiz hale getirildiği ve 231 el yapımı patlayıcının imha edildiği açıklandı.

DHA