Fenerbahçe'de forvet harekatı

Fenerbahçe'de forvet harekatı
Fenerbahçe'de transfer harekatı sürüyor. Sarı-lacivertliler forvet bölgesi konusunda girişimlerini hızlandırdı.

Başkanlık koltuğuna oturduğu süreç içerisinde bir türlü aranılan golcüyü bulamayan ve o mevki için şu ana kadar yaptığı transferlerin hemen hemen hepsinde karavana atan Ali Koç''un forvet çalışmalarını sürdürdüğü öğrenilirken, Sarı Lacivertli yönetimin bir değil 2 santrafor alacağı belirtildi.

Daha önce Plea, Sörloth, Gabigol, Cavani gibi kalburüstü isimlerle dirsek teması kuran Fenerbahçe''nin son olarak Valencia''da oynayan Maxi Gomez''le masaya oturduğu ortaya çıkarken, Ali Koç''un Gomez haricinde taraftarlarına bir sürpriz daha yaşatacağı öğrenildi.

Maxi Gomez transferine son noktayı koymaya hazırlanan Koç''un Keita Balde''yle de anlaşmaya vardığı bildirilirken, bonservisi elinde olan 27 yaşındaki kanat forvetin 2+1 yıllık kontratı kabul ettiği anlaşıldı. Kariyerinde daha önce Lazio, Monaco, İnter, Sampdoria ve Cagliari gibi deneyimler yaşayan Keita''nın takım arkadaşı Joao Pedro''dan son derece olumlu bilgiler aldığı aktarılırken, oyuncunun İstanbul''a gelmek için gün saydığı vurgulandı.

Sevilla, Napoli, Valencia, Villarreal gibi devlerin hedefinde olan Keita Balde''nin bu kulüpleri reddedip Fenerbahçe''yi seçtiği ifade edilirken, Ali Koç''un Samatta - Berisha ikilisinden kurtulup kurtulmaz Gomez - Balde transferlerini açıklayacağı bilgisi verildi.

İşte Keita Balde''nin karnesi;

2016-17 Lazio: 34 maç 16 gol 5 asit
2017-18 Monaco: 33 maç 8 gol 11 asist
2018-19 İnter: 30 maç 5 gol 2 asist
2020-21 Sampdoria: 26 maç 7 gol 2 asist
2021-22 Cagliari: 26 maç 3 gol 2 asist

İlgili Haberler