İşte Skertel'in Fenerbahçe'den alacağı ücret!

İşte Skertel'in Fenerbahçe'den alacağı ücret!
Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza atacak Slovak stoper Martin Skrtel, primlerle birlikte yılda 4 milyon Euro kazanacak.

Fenerbahçe, Gregory Van der Wiel ve Roman Neustadter transferlerinin ardından savunmaya 3. önemli transferini yaptı.

Martin Skrtel transferi için Fenerbahçe Kulübü KAP'a "Görüşmeler başladı" açıklaması yaptı. Liverpool forması giyen 31 yaşındaki Slovak oyuncu Martin Skrtel'ineşi de sosyal medya hesabında Slovakya bayrağının yanına Türk bayrağını ekleyerek,transferi ilan etti.

Diğer yandan özellikle İngiltere ve Slovakya'da yankı uyandıran Martin Skrtel transferinin Fenerbahçe'ye maliyeti de belli oldu.

Üç yıllık sözleşmeye imza atacak olan Slovak futbolcu Martin Skrtel, bonuslarla birlikte senelik 4 milyon euro alacak. Fenerbahçe, bonservis bedeli olarak daLiverpool'a 6 milyon euro ödeyecek.

Bu arada Martin Skrtel'in Wolfsburg'un yıllık 5 milyon euro'luk teklifini reddettiği ortaya çıktı. Almanya'da vergiler düştükten sonra eline yaklaşık 4 milyon euro geçecek olan Skrtel'in hemen hemen aynı paraya Fenerbahçe'yi tercih ettiği öğrenildi.

Slovakya Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Martin Skrtel 2008'den beriLiverpool'daydı.

AVRUPA'NIN EN İYİLERİ ARASINDA

Martin Skrtel, Avrupa'nın en sert stoperlerinden biri olarak gösteriliyor. ÜlkesiSlovakya'da 2007, 2008, 2011 ve 2012'de yılın futbolcusu seçilen, Liverpool'da ise 2012'de aynı unvana layık görülen 1.93 m. boyundaki Martin Skrtel hava toplarındaki üstünlüğünün yanı sıra ayağına da oldukça hakim.