İşte Teşkilat dizisinin sırrı

İşte Teşkilat dizisinin sırrı
TRT 1’de ekrana gelmeye başladığı günden bu yana önemli bir izleyici kitlesi elde eden Teşkilat dizisinin gördüğü ilginin nedeni de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Buna göre dizinin bu kadar tutma nedeninin verilen alt mesajlar olduğu kaydedildi.

İşte Teşkilat dizisinin sırrı

TRT ekranlarının sevilen dizilerinden biri olmayı başaran ve hayranlarının her hafta merakla beklediği Teşkilat dizisinin bu kadar fazla ilgi görme nedenleri de yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Dizinin gerçek hayattan kesitleri yansıtması ve alt mesajlar vermesinin seyirci tarafından tutulduğu ve seyircinin yeni bölümlerdeki mesajları merakla beklediği kaydedildi. 

Televizyongazetesi’nde yer alan habere göre Dizinin 8. bölümü de yine heyecan dolu olacak. 25 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümden ilk ön izleme görüntüleri yayınlandı. Fragmanda Serdar ile Zehra’nın aşk dolu konuşmaları var. Tabii ki dizi hayranları bunun bir prova olduğunu düşünüyor. Yani Serdar, sanki karşısında Ceren varmış ve ona çok aşıkmış gibi yapıyor.

İzleyicilerin yorumu bu şekilde. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın bu anları, birçok dizi hayranına Fazilet Hanım ve Kızları dizisini hatırlattı. 

 

İlgili Haberler