İşte Trabzonspor'un yeni teknik direktörü

İşte Trabzonspor'un yeni teknik direktörü
Trabzonspor Başkanı ve yönetim kurulu teknik direktör konusunda kararını verdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, teknik direktörlüğe, Mustafa Reşit Akçay'ı getirdi.

Bordo mavililer teknik direktörlüğe Mustafa Reşit Akçay'ı getirdi. Akçay’ın yardımcısı Fatih Tekke olacak. Yurt dışında izleme ve gözlem işi için ise Gökdeniz Karadeniz görevlendirildi. Göztepe’den ayrılan Tamer Tuna da gündemde yer alıyordu. 

Başkan Ahmet Ağaoğlu, yarın Mustafa Reşit Akçay ismini açıklayacak.

855888.jpg

Fatih Tekke bu sezon Denizlispor'un ligde kalmasında büyük pay sahibi oldu. Lig tarihinin ve Trabzonspor'un efsane golclerinden Fatih Tekke teknik adam olarak K.Erciyesspor, Boluspor, Manisaspor ve Denizlispor takımlarında görev aldı

Fatih Tekke bu sezon 21.hafta sonunda düşme hattının 7 puan gerisindeki Denizlispor'u alıp ligde tutmayı başardı.

Mustafa Reşit Akçay 2013-14 sezonunda Trabzonspor'un teknik direktörü olarak görev yapmıştı. Bordo-mavili takımda 20 hafta görev yapan Akçay takım 9.sırada iken görevden ayrılmıştı

Mustafa Reşit Akçay, 2.Ön Eleme turu ile başladığı UEFA Avrupa Ligi serüveninde ise hiç yenilmeden takımı grup lideri olarak 2.tura taşımıştı.

Mustafa Reşit Akçay Trabzonspor dışında Osmanlıspor, A. Konyaspor, Akhisarspor, 1461 Trabzon, Tavşanlı Linyit, Ofspor, Arsinspor, Beylerbeyi, Pazarspor gibi takımlarda görev yaptı.

Mustafa Reşit Akçay özellikle Osmanlıspor takımının başında 2016-17 sezonunda yine UEFA Avrupa Ligi'nde 2.Ön Eleme Turu aşamasından aldığı takımı gruptan çıkarıp 2.tura kadar taşımıştı.

Geçen sezonda tecrübeli teknik adam bu kez Atiker Konyaspor ile UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında mücadele etti. Mustafa Reşit Akçay toplamda 29 kez UEFA Avrupa Ligi maçına çıktı ve sadece 5 kez kaybetti.