İşte Volkan Demirel'in şok eden Gökhan Gönül sözleri!

İşte Volkan Demirel'in şok eden Gökhan Gönül sözleri!
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, EURO 2016, milli takımda prim krizi, Gökhan Gönül'ün transferi ve Arda Turan'ın protesto edilmesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Topuk Yaylası'nda basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli file bekçisi EURO 2016, milli takımda prim krizi, Gökhan Gönül'ün transferi ve Arda Turan'ın protesto edilmesiyle ilgili konuştu.

İşte Volkan Demirel'in açıklamaları...

"Onların yaşadığı acı ve kederleri bizler de yaşıyoruz. Çok güçlü bir ülkeyiz ve bu zor günleri birlikte atlatacağız. Bunu yanı sıra tüm Türkiye'ye iyi bayramlar. Hiçbir arkadaşımın gitmesini istemem. Gidenin arkasından da konuşmam, ayrılığına saygı duymak gerekir. Keşke burada kalsalar, ben gerçekten gitmelerine çok üzülüyorum. Burada bir mücadele verdik. Gitmelerine üzüldüm. Burada ölene kadar kalmayacaklar. Biz Fenerbahçe'nin ruhunu kabul etmiş insanlarla devam edeceğiz. Ben doğuştan Fenerbahçeliyim. Benim de sözleşmem bitiyor, ben Türkiye'de başka bir kulüpte oynamayı düşünmüyorum.

PRİM AÇIKLAMASI!

Prim konusunda konuşmam doğru değil. Benim zamanımda da prim oldu. Bunlar aile içi konular. Kavga, prim bunlar konuşulmaz. Primle ilgili soru sormadım, beni ilgilendirmez. Ben sadece Milli Takım'ın başarılı olmasını istedim ama olmadı bir turnuva da böyle bitti.

"ÖZÜR DİLEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Kimseden özür dilemeyi düşünmüyorum. Kızıma, eşime, aileme küfür edildiği için o zaman ki tavrım oydu. Vatan haini oldum, suçlu ben oldum ama bunlar doğru değil emin olsunlar en çok ben üzüldüm. Kimse beni aramadı bu konuyla ilgili. Onlar da empati yapsın sahada kalsaydım başka şeyler olabilirdi. Ben kendimi ateşe attım. Sivri olanlar için durum böyle.

Ben Volkan Demirel olduğum için bu durumla karşı karşıya kaldm. Bana da yapılanlar yanlıştı Fransa'da yapılanlar da yanlış. Sonuç endeksli olarak istenmeyen olaylar oluyor. Arda Turan'ı arayacaktım Ozan'dan telefonunu istedim ama daha sonra aramadım. O sıra çok arayıp soran oldu diye. Arda Turan bizi yurt dışında temsil ediyor. Neden bu adamı aşağı çekmeyi düşünüyoruz bunu anlamıyorum."