İstenmeyen adam Adem Ljajic'in geri dönüşü muhteşem oldu. Beşiktaş’ı ipten aldı

İstenmeyen adam Adem Ljajic'in geri dönüşü muhteşem oldu. Beşiktaş’ı ipten aldı
Beşiktaş'ta kötü gidişatının ardından takımdan bir hayli uzak kalan ve siyah beyazlılardan ayrılacağı iddia edilen Adem Ljajic hayata döndü. 29 yaşındaki yıldız futbolcu, Kartal'a Göztepe karşısında beraberliği getiren gole imza atarak geceye damga vurdu. Ljajic golden sonra yaptığı kartal sevinci ile geri dönüşün olumlu sinyallerini verdi.

Sözcü'nün internet sitesinde yer alan habere göre, Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş’ın Göztepe’yi 2-1 mağlup ettiği maça Adem Ljajic’in geri dönüşü damga vurdu.

LJAJIC HAYATA DÖNDÜ

Mücadele 1-0 Göztepe üstünlüğüyle devam ederken ikinci yarıda Bernard Mensah’ın yerine oyuna giren Sırp yıldız, 48.dakikada skora denge getiren golü attı. Ghezzal’ın derinlemesine pasıyla ceza alanı sol çaprazında topu alan Adem Ljajic, soluna çekti ve dar açıdan çok iyi bir vuruş yaparak Göztepe kalecisi İrfan Can’ı mağlup etti.

depophotos-17008975-16-9-1611552350-880x495.jpg

BÜYÜK BİR SEVİNÇ YAŞADI

Geçen hafta Karagümrük maçında attığı gol VAR'dan dönen Ljajic, Göztepe maçında attığı golle 219 gün aradan sonra golle tanıştı. Büyük bir sevinç yaşayan Ljajic ile golden sonra bir sevinç yumağı oluşturan takım arkadaşları birliktelik mesajı verdi.

AŞK HAYATI NEDENİYLE DEPRESYONDAYDI

Ljajic’in, eski kız arkadaşı Sofija Milosevic ile ayrıldıktan sonra uzun süre depresyona girdiği, futbola odaklanamadığı ve bu sebeple performans düşüklüğü yaşadığı belirtiliyordu. Siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medyada Sırp futbolcunun performansının yükselmesi ve yeniden sahada olmasını oyuncunun Zubejda Buba Beckovic yeni bir aşka yelken açmasına bağladı.

zubejda.jpg