İstifa eden Yavuz Değirmenci'den AKP'ye: "Sizi bu kibir bitirecek"

İstifa eden Yavuz Değirmenci'den AKP'ye: "Sizi bu kibir bitirecek"
15 Temmuz'da Erdoğan'ın yanında olan ve AKP'nin aile şirketine döndüğünü söyleyerek istifa eden Yavuz Değirmenci, istifa edenleri hedef alan AKP Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki'ye "İşte sizi bu kibir bitirecek" sözleriyle tepki gösterdi.

YENİÇAĞ / İSTANBUL

AKP'de peş peşe gelen istifaların ardından tansiyon yükseldi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Özhaseki, partiden istifa edenler için "Makam peşinde olan, kapılarda yatmış, dışlanmış kişiler" şeklinde bahsetmişti.

Özhaseki, şu ifadeleri kullanmıştı:

"İstifa edenlere dikkat edin ya aday olmak istemiş ve partimize dilekçesini vermiş, kapılarda yatmış kişiler ya da millet ile gönül bağını kestiği için milletin dışladığı, kendilerine yer bulamamış insanlar. Onlar çıkıp bu tür sözleri söylediklerinde, bizim yanımızda ve nezdimizde hiçbir anlamı olmaz."

Nihat Özhaseki'nin sözlerine 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yanında olan, AKP İstanbul eski il yönetim kurulu üyesi ve İstanbul milletvekili adayı Yavuz Değirmenci'den çok sert tepki geldi.

Geçtiğimiz günlerde partinin aile şirketine döndüğünü söyleyerek AKP'den istifa eden Değirmenci, Özhaseki'nin sözlerine "Sizi bitiren işte bu kibir olacak" ifadelerini kullandı.

Değirmenci'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

'KEŞKE ONURLU BİR ŞEKİLDE İSTİFA EDEBİLSEYDİN'

"Partimden istifa ettiğim için bana bu ithamlarda bulunacak kişi ancak şahsiyet fukarası bir "Hiç" olabilir. Keşke Ankarayı kaybettirmiş biri olarak onurlu şekilde istifa edebilseydiniz!"

1-107.png

'SENİN KARAKTERİN BİZİ ANLAMAYA YETMEZ'

"Sizi bitiren bu kibriniz olacak. Siyasette birazcık şerefi olan herhangi bir kimse Ankara gibi partisinin kalesi olan bir belediyeyi kaybettikten sonra insan içine çıkmaz, istifalar hk böyle boş boş konuşmaz. Senin karakterin bizi anlamaya yetmez."

2-095.png

'FETÖ PİŞMAN OLURSA BARIŞIRIZ DERKEN ÖRGÜTE ÖPÜCÜK MÜ GÖNDERİYORDUN?'

"Sen 15 Temmuz gecesi neredeydin Özhaseki efendi? Biz o gün Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında kanımızla canımızla sonunu düşünmeden yer aldığımızda makam mı dileniyorduk? Sen neredeydin bilmiyorum. Fetö pişman olursa yine barışırız derken örgüte öpücük mü gönderiyordun?"

3-060.png

İlgili Haberler