İtalya'nın Milan takımında oynayan Biglia'dan korona virüs itirafı

İtalya'nın Milan takımında oynayan Biglia'dan korona virüs itirafı
Korona virüsün en şiddetli hissedildiği ülkelerin başında gelen Milan'da top koşturan Arjantinli futbolcu Lucas Biglia, dünyayı kasıp kavuran virüs ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Çin'in Wuhan kentinden yayılmaya başlayan korona virüs, tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Virüsün kendini en fazla hissettirdiği ülkelerden biri de İtalya oldu. 

İtalya Ligi Serie A takımlarından Milan'ın Arjantinli orta saha oyuncusu Lucas Biglia, dünyayı kırmızı alarma geçiren korona virüs hakkında açıklamalarda bulundu.

"KORONA VİRÜS HAFİFE ALINIYOR" 

CNN'e konuşan 34 yaşındaki futbolcu, henüz yayılmadan önce İtalya'da korona virüsün hafife alındığını belirtti.

İtalya'da kurallara uyulmadığının altını çizen Biglia, "İtalya'da korona virüsü hafife aldılar, kurallara uymadılar. Futbol ilgi çeken bir spor ama şu anda daha başka öncelikler var. Oyuncular futbolun durdurulmasını söylemeli." diye konuştu.

İnsanların yeterli tedaviyi göremediklerini aktaran tecrübeli futbolcu, "Bugün, doktorların büyük enerji sarf ettiği bir çöküşün eşiğine geldik. İnsanları sadece bu virüs öldürmüyor, yeterli tedaviyi alamadıkları için de ölüyorlar." ifadelerini kullandı.