İYİ Gençlik'ten "ortak görev" vurgusu

İYİ Gençlik'ten "ortak görev" vurgusu
AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş'ün, CHP ve İYİ Parti Gençlik Kolları ile Ülkü Ocakları'na yaptığı, "sosyal medyada Türkiye’mize dönük saldırılara karşı ortak mücadele edelim çağrısına" İYİ Parti'den yanıt geldi.

AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Türkiye'nin aleyhinde oluşturulmaya çalışılan algıya karşı Twitter hesabından CHP ve İYİ Parti Gençlik Kolları ile Ülkü Ocakları'na bir çağrıda bulunarak, "Farklı siyasi partilerde olsak da söz konusu vatan olduğunda birlik içinde olmalıyız. Ordumuza destek için sosyal medyada Türkiye’mize dönük saldırılara karşı ortak mücadele edelim." dedi.

Bu çağrıya ise, İYİ Parti Gençlik Kolları'ndan destek geldi. Büyükgümüş'ün twitini alıntılayan İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Murat Yaprak, Meral Akşener'in “Partimizin adı Al Bayrak Partisidir” sözünü hatırlatarak, "Terörle mücadelemizde tek yürek olmak, millet olmamızın gereği olduğu gibi kara propagandaya karşı mücadele etmek hepimizin ortak görevidir." dedi.

my-001.jpg