İyi ki varsın Eren!

İyi ki varsın Eren!
Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lı teröristleri ihbar eden ve güvenlik güçlerine teröristlerin yerini gösterirken şehit olan Eren Bülbül ölümünün 2. yılında unutulmadı.

Trabzon’da PKK’lı teröristlerin erzak çaldığını güvenlik güçlerine ihbar edip, teröristlerin yerini gösterirken çıkan çatışmada şehit olan Eren Bülbül, ölümünün 2. yılında unutulmadı. Henüz 15 yaşında şehit düşen Eren Bülbül ile ilgili ‘İyi ki varsın Eren’ mesajları paylaşıldı.

Ayrıca okulların kapandığı gün Eren Bülbül anısına karne düzenlenmişti. 'Cesaret', 'vefa', 'çalışkanlık', 'Saygı' gibi kavramlarla tanımlanan derslere '100' notu verilip, devamsızlık kısmında ise 'Aramızda' yazan karne, sosyal medya kullanıcılarını da hüzne boğmuştu.

EREN BÜLBÜL NASIL ŞEHİT OLDU

Trabzon’un Maçka İlçesi kırsalında Köprüyanı Mahallesi Vazelon Manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasındaki çatışma çıkmıştı. Çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde şehit olmuştu. 15 yaşındaki Eren Bülbül ise PKK'lıların girdikleri evi güvenlik güçlerine gösterirken teröristler tarafından şehit edildi.

ŞEHİT OLMADAN ÖNCE YAPTIĞI PAYLAŞIM HÜZNE BOĞMUŞTU

Eren Bülbül’ün şehit olmadan 2 ay önce Facebook hesabından şu paylaşımı yapmıştı:

d95lwtxw4aabf2v.jpg

Eren’in yaptığı paylaşım, şehit olduktan sonra sosyal medyada gündem olmuştu.

EREN İÇİN KARNE VERDİLER

Eren Bülbül'ün anısına, Çarşıbaşı Anadolu Lisesi okul idaresince karne düzenlendi. Karne, okul yönetimi ve öğrenciler tarafından çiçek eşliğinde Maçka ilçesinde ziyaret ettikleri şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'e verildi.

Eren Bülbül adına hazırlanan karnende; 'vatan sevgisi', 'cesaret', 'vefa', 'çalışkanlık', 'saygı' ve 'sadakat' olarak nitelendirilen derslere '100' notu verildi. Karnenin devamsızlık bölümüne 'Aramızda' ifadesi yer alan karnenin 'öğretmenin öğrenci hakkındaki görüşü' kısmına ise 'İyi ki varsın Eren' yazması dikkat çekti.

eren-karne.png

EREN BÜLBÜL SOSYAL MEDYADA UNUTULMADI!

Trabzon’da PKK’lı teröristlerin şehit ettiği Eren Bülbül, ölümünün 2. yılında unutulmadı. Sosyal medyada Eren Bülbül ile ilgili yapılan bazı paylaşımlar şöyle:

eren1.pngeren2-001.pngeren3-001.pngeren4-001.pngeren5-001.png

İlgili Haberler