İYİ Parti 7 adayını açıkladı

İYİ Parti 7 adayını açıkladı
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada 7 belediye başkan adayını daha açıkladı. Akşener, Aksaray, Karaman, Ardahan, Bayburt, Kilis, Siirt ve Düzce adaylarını açıklayarak kürsüye davet etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında 7 adayı daha açıkladı. Akşener, partisinin grup toplantısında 7 belediye başkan adayını açıklayarak kürsüye davet etti.

Akşener’in açıkladığı isimler şöyle:

Mete Özdemir: Ardahan Belediye Başkan Adayı

Zühtü Bahadır Bayraç: Karaman Belediye Başkan Adayı

Yunus Özyıldırım: Bayburt Belediye Başkan Adayı

Ahmet Nalçacıoğlu: Kilis Belediye Başkan Adayı

Ahmet Özgür: Siirt Belediye Başkan Adayı

Ömer Küçük: Düzce Belediye Başkan Adayı

Özhan Türemiş: Aksaray Belediye Başkanı Adayı

“AZİZ MİLLETİM SEN İNSAN SARRAFISIN”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis’teki grup toplantısında yaptığı konuşmada yerel seçimlerin bir beka meselesi olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bugün kendine hakim olamayan iktidar sahiplerinin sözlerine baktıkça mübarek rehberimize daha çok sarılacağız. Önümüzdeki seçim bir beka meselesi değildir. Aziz milletim sen insan sarrafısın seçeceğin insanı iyi anlarsın. Şundan emin olun ki İYİ Parti yalan söylemeyecek. 'Umut fakirin ekmeğidir' deyip boş umutlar vermeyecek, çalışacak ama çaldırmayacak. Şehirlere ihanet etmeyecek, ranta rüşvete haram kazanca müsaade etmeyecek, torpile kayırmaya ihale fesatçılığına fırsat vermeyecek. İYİ Parti çalışkan olacak ve milletimize sözümüz budur”

İlgili Haberler