İYİ Gençlik Bozkurt'ta

İYİ Gençlik Bozkurt'ta
İYİ Parti Ankara Gençlik Kolları yönetimi Kastamonu Bozkurt’ta selden etkilenen vatandaşları ziyaret etti...

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk''ün bilgileri dahilinde yardım kampanyası düzenleyen İYİ PARTİ Ankara Gençlik Kolları Başkanı Fatih Koca ve yönetimi Kastamonu Bozkurt’ta selden etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret etti ve bölge halkına yardımlarını iletti.

Başkan Koca, bölgede yaptığı gözlemleri şu şekilde aktardı:

“Afetin acı tablosu, yöre halkının yaşadığı sıkıntılar bizleri derinden yaraladı. Çekilen manevi sıkıntıların yanında halkın ev ve işyerlerine gelen maddi hasarlardan dolayı ciddi bir çaresizlik içerisinde olduğunu gözlemledik.

Bölgede düşünülenin aksine ve sayısı yüzlerce olan kayıp vatandaşımız için halen arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bilgisini edindik. Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın üzüntülerini paylaşırken evlerinden olan vatandaşlarımızın devletin kendilerini destekleyip desteklemeyeceği konusundaki tereddütlerini dinledik.

Sosyal yardımlar Türkiye’nin dört bir yanından devam etse de organizasyonel anlamda daha fazla desteğe ihtiyaçları olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz.

Çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren tüm gönüllü vatandaşlarımıza ve bölgede faal şekilde aktiflik gösteren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederiz.

Bu kapsamda tüm il ve ilçe teşkilatlarımızca hazırladığımız yardımlarımızın bölge halkına bir nebze olsun cansuyu olmasını diliyor, felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

İlgili Haberler