İYİ Parti arşivi açtı! Hem Sırrı Süreyya'ya hem AKP'ye vurdu

İYİ Parti arşivi açtı! Hem Sırrı Süreyya'ya hem AKP'ye vurdu
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin seçim döneminde HDP’den yardım aldığını iddia eden Sırrı Süreyya Önder’e sosyal medya hesabından cevap verdi.

HDP’li Sırrı Süreyya Önder’in İYİ Parti’ye yönelik ifadelerine cevap veren İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, çözüm süreci döneminden hatırlatmada bulundu.

Dervişoğlu, Önder’in Meclis kürsüsünden söylediği, “Sayın Cumhurbaşkanı o zaman Başbakandı ‘Kandil’e gittiniz ne oldu’ dedi. Bunun devamını mahkemelerde anlatacağım” ifadelerinin yer aldığı videoyu paylaşarak hem HDP’nin terör örgütü PKK ile olan bağına hem de AKP ile yaptıkları işbirliğine dikkat çekti.

Dervişoğlu paylaşımını dikkat çeken şu sözleri ile gerçekleştirdi:

"Sırrı Süreyya’dan: Madem öyle, gelin böyle!.."

aaaaaa-001.jpg

Öte yandan Dervişoğlu, aynı video ile Sırrı Süreyya Önder’in iddialarını paylaşan AKP Milletvekili Mehmet Muş’a da yanıt verdi. Dervişoğlu paylaşımı “Kandil’den talimat alan kimmiş?” sözleri ile yaptı.

ekran-alintisi-796.jpg

HDP’li Eski Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, ''Bize aracı gönderen, 'şurada kiminle çalışalım, nasıl çalışalım, şunu nasıl yapalım' diye fikrimizi merak eden İYİ Parti bugün bize koordinat biçemez!'' ifadeleri tepkilere neden olmuştu.

Önder'in bu açıklamaları üzerinden AKP'li isimler de İYİ Parti'yi hedef almıştı.